AlzaBoxy Q1 Aplikace

DJI Goggles Racing Combo

Zobraziť katalóg
DJI Goggles Racing Combo
VR okuliare – FPV okuliare, rozlíšenie 1280×960 HD, 2.4GHz, uhol zobrazenia 148°, on-screen displej, taška, letová jednotka
Kód:  CVI5333 Produktové číslo:  DJIG0253 Stránky výrobcu

DJI Goggles Racing Combo

Chcete vidieť presne to, čo vidí váš diaľkovo ovládaný dron alebo pretekárske auto na diaľkové ovládanie? S okuliarmi pre virtuálnu realitu DJI Goggles Racing Combo to bude jednoduché. Sú špeciálne navrhnuté tak, aby vám poskytli čo najkvalitnejší obrazový zážitok, a vy ste tak mohli so svojím zariadením doslova zrásť. Ich jadrom je OcuSync, modul pre prenos videa, ktorý ponúka 2,4 a 5,8 GHz dvojpásmový digitálny prenos videa s latenciou 50 ms a maximálnym dosahom až 7 km. Všetko vo vysokej kvalite obrazu a skvelom technickom vyhotovení a dizajne.

Kľúčové vlastnosti okuliarov DJI Goggles Racing Combo

  • Dokonalý obraz a nízka latencia 50 ms s prenosom až na vzdialenosť 7 km.
  • Výkonný modul OcuSync pre prenos videa
  • Kvalitné remeselné spracovanie a veľmi pohodlné nosenie
  • Balenie obsahuje okuliare, letovú jednotku a prepravný batoh
  • Výber z 12 prenosových kanálov pre čo najlepšiu elimináciu prípadného rušenia
  • Jednoduché prepojenie ďalších okuliarov alebo priamy prenos obrazu do mobilného telefónu

Modul OcuSync zaistí rýchly prenos bez latencie

Dôležitou súčasťou okuliarov je prenosový modul OcuSync, ktorý umožňuje rýchly prenos vysokokvalitného obrazu (HD rozlíšenie 1280×960). A navyše s latenciou iba 50 ms. Vášmu zážitku aj presnému a rýchlemu ovládaniu dronov nebude nič stáť v ceste. Modul umožňuje voľbu až dvanástich vysielacích frekvencií s automatických prepínaním medzi prenosovými pásmami 2,4 a 5,8 GHz v prípade, že modul zaregistruje rušenie. Dosah modulu je až sedem kilometrov.

Pohodlné okuliare pre virtuálnu realitu

S okuliarmi DJI Goggles Racing Combo sa neunavíte ani pri tých najdlhších pretekoch dronov. Okuliare sú navrhnuté pre maximálnu pohodlnosť, sú relatívne ľahké a pohodlné. Vízor a hlavová časť sú vyrobené z ľahkého, ale odolného kovu, vnútro je vypolstrované jemnou mäkkou červenou kožou. Okuliare dobre sedia na hlave, sú vyvážené a nepadajú, ani keď sa do letu viac ponoríte.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jak donutím brýle, aby fungovaly na větší vzdálenost než 50 m? Dron (Mavic Air) se vždy zastaví a brýle napíší, že mě dál nepustí.

Diskusia a poradňa k DJI Goggles Racing Combo
Príslušenstvo pre DJI Goggles Racing Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Goggles Racing Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Goggles Racing Combo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Goggles Racing Combo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Goggles Racing Combo virtuális valóság szemüveg.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií