AP+ nový vizuál Aplikace

DJI INSPIRE 1 + 4K kamera + 1 ovládač

Zobraziť katalóg
DJI INSPIRE 1 + 4K kamera + 1 ovládač
5 1 hodnotení
Dron Vision Positioning System, max. Rýchlosť 22m / s, výdrž až 18min, 4K kamera so snímačom Sony EXMOR 1 / 2.3 ", GPS, dosah vysielača 2 km, batérie Li-Po 6000mAh, prestaviteľná ramená s podvozkom
Kód:  CVI525 Produktové číslo:  DJI0600 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI INSPIRE 1 + 4K kamera + 1 ovládač Predaj skončil

DJI INSPIRE 1 + 4K kamera + 1 ovládač

Budúcnosť vo svojich rukách

DJI INSPIRE 1 je najvyspelejší kompletná zostava DJI. Dron, ktorý je navrhnutý k vysokému výkonu je ľahký a flexibilný aby mohol poskytnúť stabilitu, ktorú potrebujete pre vytvorenie dokonalých záberov a fotografií.
Je vybavený všetkými najnovšími leteckými technológiami, ktoré sú zahrnuté do jediného systému pripraveného na let rovno z krabice.

DRON DJI INSPIRE 1 je profesionálny platforma pre leteckú fotografiu a video. Je vybavená palubnej kamerou. Objektív o ohniskovej dĺžke 20 mm a trojosí stabilizovaný záves vyhotovuje ostré 12Mpx snímky a stabilný videozáznam s 4K rozlíšením. Nerušené zorné pole pre kameru v okruhu 360 ° zaistí prestaviteľná ramená s motormi a podvozkom.

V balení je tiež priložený jeden ovládač. Maximálny dosah ovládača je 2 km. Okrem samotného riadenia vysielač umožňuje tiež ovládať zdvíhanie a spúšťanie ramien a aktivovať funkciu automatického návratu na miesto vzletu. To všetko stlačením tlačidla.
Ďalšie ovládacie prvky slúžia na vytváranie snímok, spúšťanie a vypínanie záznamu videa, prehliadanie záberov a ovládanie závesu kamery.

Aerodynamika a pokročilý riadiaci systém

Pokročilý riadiaci systém je stabilný a ľahko ovládateľný pri lietania pod strechou i šírou oblohou. Presné visenie v požadovanej pozícii v nízkej výške aj bez GPS umožňuje úplne nový Vision Positioning Systém. Aerodynamické telo prepláva vzduchom a prispieva k lepšej ovládateľnosti nad lietadlom. To všetko zaisťuje dlhý letový čas (až 18 minút) a dlhú prevádzkovú životnosť. Inspire 1 umožňuje maximálnu rýchlosť letu až 22 m / s. Rovnako ako u všetkých dronov svojej generácie má v sebe zabudovaný automatický návrat na miesto vzletu. To všetko v prípade, keby došlo k strate riadiaceho signálu alebo poklesu napätia napájacieho akumulátora.

Letový režim podľa nálady

Riadiaca jednotka môže pracovať v troch letových režimoch, ktoré umožňujú plne prispôsobiť správanie modelu vašim požiadavkám.
P-režim je bezpečný pre lietanie. Silný GPS signál môže používať Vision Positioning System umožňujúci presné visenie v požadovanej polohe pod strechou i vonku. Pri lietaní vonku to tiež znamená, že bola zaznamenaná poloha miesta vzletu, takže je možný automatický návrat v prípade straty riadiaceho signálu.
A-režim, v ktorom nie je funkčná GPS, ani VPS a dron využíva iba barometrického čidlá pre udržiavanie výšky. Ak je správne zapísaný bod vzletu, model sa pri strate riadiaceho signálu vráti na miesto vzletu.
F-režim, v ktorom sú využívané tri letové funkcie.

Letová 4K kamera a aplikácie pre váš mobil

Výsledkom niekoľkoročnej práce v oblasti stabilizácie záberov je záves kamery. Ten vám poskytne plynulý a stabilný záber v akýchkoľvek letových podmienkach a môžete s ním zhotovovať videa v rozlíšení 4 K alebo 12 Mpx snímky.
O perfektný obraz sa stará objektív pozostávajúci z 9 optických členov (vrátane asférického) zatiaľ čo formát Adobe DNG RAW umožňuje z každého záberu vytvoriť umelecké dielo.
Záznam je ukladaný na micro SD kartu, ktorá je súčasťou balenia (16 GB).

S mobilnou aplikáciou môžete prevziať kontrolu nad kamerou a letovými systémy.
Pomocou inteligentného zariadenia s operačným systémom OS, alebo Android a nainštalovanú mobilné aplikácií máte možnosť ovládať váš model a nastavovať jednotlivé parametre. Je k dispozícii aj online náhled, kde si môžete váš let prezrieť v reálnom čase v kvalite HD.

Parametre a špecifikácia

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-Ion Hotovo!
Hmotnosť
2 935 g Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-Ion Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 935 g Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DJI INSPIRE 1 + 4K kamera + 1 ovládač Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI INSPIRE 1 + 4K kamera + 1 ovladač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI INSPIRE 1 + 1 + 4K Kamera-Treiber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI INSPIRE 1 + 1 + 4K Kamera-Treiber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI INSPIRE 1 + 4K kamera + 1 ovladač.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií