Premium Week Samsung

DJI Mavic 3 Fly More Combo

Zobraziť katalóg
DJI Mavic 3 Fly More Combo
Dron - 5.1K (5120 × 2700) kamera, dosah prenosu 15000 m, doba chodu 46 min, max. rýchlosť 75.6 km/h, online prenos, skladacie, detekcia prekážok, stabilizácia obrazu a sledovanie objektov, 8GB vnútorná pamäť, 512 GB, hmotnosť 895 g, súčasťou balenia batéria, taška, diaľkový ovládač, model, nabíjací adaptér a súprava náhradných vrtúľ
Kód:  CVIdji2113 Produktové číslo:  CP.MA.00000452.01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Mavic 3 Fly More Combo

Dron DJI Mavic 3 Cine – kvalita nadovšetko

Pozdvihnite vašu tvorivosť do výšin

Zachyťte nezabudnuteľné zábery a popustite uzdu vašej kreativite s využitím nového dronu DJI Mavic 3 Cine. Ten sa honosí dvoma kamerami Hasselblad so 4/3 CMOS senzorom. To vám umožní nakrúcať úchvatné 5 K videá. Dron na diaľkové ovládanie prešiel sériou inovácií, vďaka ktorým je let s ním ešte hladší a plynulejší. Automatické rozpoznávanie prekážok spoľahlivo chráni dron DJI Mavic 3 Cine pred nehodami. Pokiaľ budete chcieť, stlačením jediného tlačidla sa dron môže vrátiť na miesto odkiaľ vzlietol, a to isté vykoná, ak stratí signál. Dron DJI Mavic 3 Cine dokáže prenášať video až do vzdialenosti 15 km. Zlepšenie sa prejavilo aj na výdrži batérie, vďaka ktorej vydrží dron v bezvetrí až 46 minút. Vo vzduchu sa môžete s lietajúcim dronom preháňať rýchlosťou až 75 km/h.

Dron na diaľkové ovládanie DJI Mavic 3 Cine využíva dve kamery Hasselblad

Aby dron na diaľkové ovládanie DJI Mavic 3 Cine zabezpečil tie najkvalitnejšie zábery bez kompromisov, upravila ikonická švédska značka Hasselblad svoju kameru L2D-20c pre leteckú fotografiu priamo na mieru drona DJI Mavic 3 Cine. Vo firme Hasselblad sa dodržiavajú prísne štandardy, ktoré sa kladú na výkon hardvéra aj softvérové algoritmy. Kvalita obrazu drona DJI Mavic 3 Cine tak prudko stúpa k výšinám.

4/3 CMOS — väčší senzor neposkytuje dronu DJI Mavic 3 Cine iba vyššie rozlíšenie a dynamický rozsah, ale tiež zníži šum pri zlých svetelných podmienkach. 4/3 CMOS senzor uchová viac detailov na svetlých miestach aj tieňoch vďaka 12,8-stopovému dynamickému rozsahu.

Nastaviteľná clona – tú oceníte pri práci s dronom DJI Mavic 3 Cine v širokom spektre svetelných podmienok
Nastaviteľná clona je k dispozícii, aby bola dostupná fotografom v širokom spektre rôznych svetelných podmienok.

Široké 84° FOV – zachyťte väčšie množstvo krištáľovo ostrých detailov s 24 mm objektívom a automatickým zaostrovaním, ktorý má FOV 84° – a navyše váži iba 12,5 gramu.

Vision Detection Auto Focus (VDAF) – kamera dronu DJI Mavic 3 Cine disponuje technológiou VDAF, ktorá na zaostrenie využíva dáta o vzdialenosti a optimalizuje rýchlosť ostrenia.

Hasselblad Natural Colour Solution – DJI Mavic 3 Cine reprodukuje presné farby

Neoddeliteľnou súčasťou filozofie Hasselbladu je nespoliehať sa iba na post-processing. Práve preto kamery použité v drone vytvoria zábery s veľmi presnými a prirodzenými farbami. Tie sú navyše skalibrované na úrovni pixelov a majú zabudovanú HNCS (Hasselblad Natural Colour Solution). Presnosť farieb je dosiahnutá tak, že farebné dáta zachytené senzorom sa konvertujú pomocou unikátneho algoritmu.

Výsledky dronu s kamerou 5K DJI Mavic 3 Cine hovoria samy za seba

Dron s kamerou 5K DJI Mavic 3 Cine disponuje kamerovým systémom Hasselblad L2D-20c, pomocou ktorého vytvoríte profesionálne zábery. Vďaka vyššiemu dynamickému rozsahu docielite prirodzené prechody medzi svetlom a tieňom aj so zachovaním informácií o hĺbke. Väčší 3/4 CMOS senzor totiž poskytuje čistý obraz aj pri zlom osvetlení.

Profesionálne parametre pre video

Dron s kamerou DJI Mavic 3Cine  nakrúca video vo vysokom rozlíšení pri zachovaní vysokej snímkovacej frekvencii (4 K/120 fps), vďaka čomu docielite profesionálne výsledky. Kamera drona nahráva až 1 miliardu farieb vďaka 10-bitovému D-Log profilu, ktorý ponúka prirodzené farby a pokročilú flexibilitu v úprave a color gradingu.

Kvadrokoptéra DJI Mavic 3 Cine má telekameru

S využitím unikátnej telekamery sa stane „Režim preskúmavania“ skvelou voľbou na obhliadnutie terénu a naplánovanie trasy. Pokiaľ budú subjekty alebo scéna ďaleko, môžete použiť telekameru kvadrokoptéry DJI Mavic 3 Cine a priblížiť si ju. Takto ušetríte čas, pretože sa nebudete musieť s dronom k scéne alebo objektu viac približovať.

  • 28× hybridný zoom
  • 162 mm, f/4,4

Lietajúci dron DJI Mavic 3 Cine so senzormi na mnohosmernú detekciu prekážok

Sústreďte sa iba na zachytenie toho najlepšieho záberu a zvyšok nechajte na lietajúci dron DJI Mavic 3 Cine. Jeho niekoľko širokouhlých senzorov vison spolupracuje totiž s výkonným výpočtovým procesorom. Vďaka tomu sa vyhne prekážkam na všetky smery. Využiť môžete režim „Pokročilý RTH“, ktorý umožní dronu DJI Mavic 3 Cine automaticky zvoliť optimálnu cestu späť, na bod vzletu. Režim sa aktivuje aj vtedy, keď lietajúci dron Mavic 3 Cine stratí signál.

S dronom na ovládanie DJI Mavic 3 Cine si vychutnáte perfektný let

Dron na ovládanie DJI Mavic 3 Cine je až o 50 % odolnejší voči vetru, než jeho predchodcovia. Toto sa docielilo zlepšením efektivity systému motorov a zvolením batérie s vyššou kapacitou. Tá predĺži dobu letu až na 46 minút. Dron na diaľkové ovládanie Mavic 3 Cine vyniká ostrosťou a kvalitou fotiek, pretože vo vzduchu je neuveriteľne stabilný. Ľahko si tak vytvoríte zábery timelapse alebo videá hyperlapse.

Obsah balenia drona DJI Mavic 3 Fly More Combo


Parametre a špecifikácia

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!
Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
Detekcia prekážok, Sledovanie objektov Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
5.1K (5120 × 2700) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Typ

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
Detekcia prekážok, Sledovanie objektov Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie videa
5.1K (5120 × 2700) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Pamäť

Vnútorná pamäť
8 GB Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
512 GB Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Dĺžka nabíjania
96 min Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
895 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Taška, Dron, Batéria do drona, Nabíjací adaptér, Náhradné diely Hotovo!

Legislatívna kategória

Podkategória
A3 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v názvu máte: DJI Mavic 3 Fly More Combo a v popisu výrobku: Obsah balení dronu DJI Mavic 3 Cine Fly More Combo Jiné fotky příslušenství nahoře, jiné fotky příslušenství dole v popisu. U eshopu velikosti Alzy bych čekal, že bude jasné co prodáváte. Děkuji

Dobrý den, lze si k tomuto dronu dokoupit licenci Apple Prores, která je dostupná jen ve verzi DJI Mavic 3 Cine.

.

Další jepice. Aktuálně je dron v kategorii A3 - což je oněch 150m od všeho na světe, pokud si pilot doplní vzdělání, může jej provozovat v A2 (pokud je mi známo, teprve se to tak nějak pomalu rozjíždí, takže A2 ještě není). Přechodné období končí 6.2022 a pak jej lze provozovat jen v A3 (a provoz v A3 se ještě určitě bude měnit pro drony bez štítku). Roční jepice jako předchozí model, Dai Jang to prostě snaží vyždímat co nejvíc.

Dobrý deň prajem Chcel by som sa spýtať, že kedy ho budete mať skladom. Ďakujem

Diskusia a poradňa k DJI Mavic 3 Fly More Combo
Príslušenstvo pre DJI Mavic 3 Fly More Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mavic 3 Fly More Combo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Mavic 3 Fly More Combo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Mavic 3 Fly More Combo.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií