Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

DJI Mavic Air 2

Zobraziť katalóg
DJI Mavic Air 2
4,9 7 hodnotení
Dron – 4K kamera, dosah prenosu 6000 m, doba chodu 34 min, max. rýchlosť 68.4 km/h, GPS, Online prenos, Skladanie, Autopristátie, Detekcia prekážok, Stabilizácia obrazu, Otáčacia kamera, Autonómny let a Sledovanie objektov, 8GB vnútorná pamäť, max. veľkosť microSD 256GB, hmotnosť 570g, súčasťou balenia nabíjací adaptér, diaľkový ovládač, batéria, model a vstavaná kamera
Kód:  DJI20040 Produktové číslo:  CP.MA.00000178.01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Mavic Air 2

Kompaktný skladací dron DJI Mavic Air s nekompromisnou kvalitou záznamu


Špičkový dron DJI Mavic Air 2 so vstavanou kamerou skrýva vo svojom kompaktnom tele najmodernejšie technológie a pokročilé funkcie, vďaka ktorým zaznamenáte zábery vyrážajúce dych v detailnom 4 K/60 p rozlíšení s bohatými možnosťami kreatívnych režimov. Zaznamenajte profesionálne videá vďaka podpore HDR a farebného profilu D-Cinelike, ktorý uchová viac informácií pre následnú postprodukciu. Dron DJI Mavic Air 2 dosahuje maximálnu rýchlosť 68 km/hod a na jedno nabitie batérie vydrží vo vzduchu až 34 minút. Súčasťou balenia je kamera, diaľkový ovládač, batéria s nabíjačkou a 3 páry vrtúľ.

DJI Mavic Air 2

Snímač s rozlíšením 48 Mpx

Mavic Air 2 je vybavený špičkovým snímačom CMOS. Okrem nahrávania 4 K videa umožní zachytiť aj pôsobivé fotografie v neuveriteľnom rozlíšení 48 Mpx. Vďaka tomu môžete zobraziť živé a dokonale ostré detaily aj pri maximálnom priblížení obrázku.

DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2 s funkciou SmartPhoto

Funkcia SmartPhoto kombinuje inteligentné rozoznávanie scén s technológiami Hyperlight a HDR, vďaka čomu urobíte perfektne jasné zábery bez šumu za každej situácie. Dron DJI Mavic Air 2 dokáže rozoznať 5 typov scén – západ slnka, nebo, tráva, sneh a stromy.

DJI Mavic Air 2

Nahrávanie videa DJI Mavic Air s podporu HDR

Výkonný obrazový snímač Quad Bayer dokáže zaznamenať snímky s rôznym nastavením úrovne expozície na precízne zachytenie detailov v svetlých a tmavých oblastiach. Kombináciou snímok je následne vytvorený farebne vyvážený obraz s vysokým dynamickým rozsahom. HDR režim je podporovaný pri fotografiách, videu aj panoramatických snímkach.

DJI Mavic Air 2

Inteligentné režimy FocusTrack

DJI Mavic Air 2 disponuje niekoľkými inteligentnými sledovacími režimami FocusTrack, ktoré posunú vaše zábery na novú úroveň. V režime Spotlight 2.0 stačí označiť objekt, ktorého pohyb bude dron automaticky sledovať.

DJI Mavic Air 2

Detekcia pohybu ActiveTrack 3.0

Vylepšená funkcia vyhľadávania trasy a rýchlejšia predikcia trajektórie udržia vybraný objekt vždy v strede záberu, bez toho, aby bolo jeho sledovanie prerušené stromami či inými prekážkami. Mavic Air tak nakrúti neprerušovaný záber.

DJI Mavic Air 2

Vylepšená technológia POI 3.0

Technológia POI 3.0 vylepšuje predchádzajúcu verziu POI 2.0 najmä v rozpoznávaní plochých povrchov. Vďaka tomu dokáže dynamicky sledovať objekty, ako sú ľudia, autá a lode.

DJI Mavic Air 2 je dodávaný s diaľkovým ovládačom

Súčasťou sady je tiež nový diaľkový ovládač bez viditeľných antén, ktorý ponúka ergonomický dizajn pre praktickejšie držanie a dlhú životnosť batérie, až 240 minút. Je vybavený inovatívnou svorkou na rýchle a jednoduché pripojenie inteligentného telefónu. Vďaka pokročilej technológii OccuSync 2.0 je zabezpečená bezproblémová komunikácia medzi dronom a ovládačom až do vzdialenosti 10 kilometrov.

DJI Mavic Air 2

Kreatívne úpravy času a pohybu

Mavic Air 2 podporuje funkciu 8K Hyperlapse, ktorá vám umožní skriviť čas a priestor na nahrávanie ohromujúcich záberov bez následnej postprodukcie. Vybrať si môžete kreatívne režimy Free, Circle, Course Lock a Waypoint.

DJI Mavic Air 2

Automatické scenáre

Vytvorte s dronom DJI Mavic Air profesionálne filmové videoklipy, vďaka preddefinovaným šablónam QuickShots. Stačí pár kliknutí a v priebehu chvíľky naplánujete komplikovanú leteckú trasu na zachytenie úžasných záberov, ktoré povýšia vašu tvorbu na nový level.

DJI Mavic Air 2

Mavic Air 2 s technológiou OcuSync 2.0

Komunikačná technológia OcuSync 2.0 umožní prenos signálu až do vzdialenosti 10 km, vďaka čomu je zaistený stabilný živý prenos vo Full HD rozlíšení priamo z kamery drona. Mavic Air 2 navyše podporuje dvojfrekvenčnú komunikáciu 2,4/5,8 GHz s automatickým prepínaním v reálnom čase.

DJI Mavic Air 2

Spoľahlivý navigačný systém APAS 3.0

Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 3.0 využíva pokročilé mapovacie technológie na plynulé sledovanie a bezpečnejšie vyhýbanie sa prekážkam aj v zložitom teréne. Oproti predchádzajúcim generáciám je automatické plánovanie letu a pohyb v teréne oveľa bezpečnejší a spoľahlivejší.

Mobilná aplikácia DJI Fly s integrovaným video editorom

Nahrávky môžete vyšperkovať v intuitívnej mobilnej aplikácii DJI Fly, ktorá ponúka integrovaný editor videí so sériou nastavených profesionálnych šablón. Videá je možné doplniť hudbou, efektami či kreatívnymi filtrami a s výsledkom sa pochváliť na sociálnych sieťach. Vaše nahrávky z Mavic Air 2 tak získajú punc profesionality.


Obsah balenia drona DJI Mavic Air 2


  • Mavic Air 2
  • Vysielač 2,4/5,8 GHz
  • 1× batéria 3 500 mAh
  • Nabíjačka 220 V
  • Napájací kábel
  • Vrtule (3 páry)
  • Pripojovací kábel USB-C
  • Pripojovací kábel Lightning
  • Pripojovací kábel Micro USB
  • Kryt závesu
  • Kábel USB-C
  • Náhradné kniple

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!
Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Autopristátie, Autonómny let, Sledovanie objektov Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Typ

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Autopristátie, Autonómny let, Sledovanie objektov Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Pamäť

Vnútorná pamäť
8 GB Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
256 GB Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
570 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača, Nabíjací adaptér Hotovo!

Legislatívna kategória

Podkategória
A3 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je na tento dron potřeba mít licenci?

"Okolo letísk rozlišujeme dva druhy zón, ktoré sú pre nás relevantné – ATZ (letiskové prevádzkové zóny) a CTR (riadený okrsok). ATZ zónu nájdeme v okolí letísk bez služby riadenia letovej prevádzky a musíme od nich s dronom udržiavať odstup 5,5 km. CTR zóna obklopujú riadené letiská. Ich horizontálna rozloha je individuálna. Ak sa vám teraz zatemnilo a máte pocit, že s dronom nemôžete lietať takmer nikde, určite vás poteší, že zákon zase tak prísny nie je. Zákon nahliada zvláštnym spôsobom na drony do 0,91 kg – s nimi môžete lietať aj vnútri tejto zóny až do výšky 30 m okrem bezprostredného okolia pristávacích a vzletových koridorov letísk. Menšie drony sa do tohto hmotnostného limitu bez problémov zmestia, pri DJI až po model Mavic 2 Pro." Vie mi niekto kompetentný povedať, či je teda napríklad aj s Mavic Air 2 možné lietať v okolí letiska (napríklad pri Vrakuni) Bratislava v rámci "modrej" CTR zóne do výšky 30m? Ďakujem

Dobrý den, existuje pro dron DJI Mavic air 2 stejný kit jako je pro drony Mavic 2 a Mavic 2 ZOOM ? (https://www.alza.cz/dji-mavic-2-fly-more-kit-d5453446.htm)

Dobrý den, chci se zeptat jestli tento model zvedne do výšky třeba i 5Kg. Po případě kolik váhy vznese do vzduchu

podporuje dron ovladani gestami

Rád by som sa dozvedel, kde viem nájsť nejaký servis na dron DJI mavic pro2 - Košice a blízke okolie - mám poškodené jedno krídlo

Bohužel se nemohu dobrat toho, jaký kufřík je k tomuto dronu vhodný. Není ani v doporučeném příslušenství. Můžete poradit konkrétní typ?

Zdravím, 3 dni do zadu mi prišiel dron a som s z neho úplne sklamaný. Výrobca neakceptuje Slovenské legislativý a zakazuje let v zónach, kde to Civilné letectvo povoluje. Takzvaná Restricted area(red) má dosah 5km od letiska, pričom na Slovensku je let vo vzdialenosti od 3,7km povolená vo výške 30m. Čo sa týka povolenia, nikdo nevie kde ju žiadať a divízia pre Civilné letectvo sa nedokáže k tomu vyjadriť. Takže odporúčam počkať pár rokov, kým sa v tej firme niekto rozhýbe.

Dobry den, Lze koupit dalkovy ovladac i samostatne? Pripade jaky je (krome Smart) k Air2 kompatibilni? Dekuji, MZ

Dobry den, bude mozne s dronom lietat aj podla novej EU legislativy po skonceni prechodneho obdobia, kde by mal podla vahy ist do kategorie C1? Nakolko este nema aktualne certifikaciu a zjavne nebude mozna spatna certifikacia. Dakujem

12
Diskusia a poradňa k DJI Mavic Air 2
Príslušenstvo pre DJI Mavic Air 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mavic Air 2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií