PET AlzaBoxy Q1

DJI Mavic Air Onyx Black + DJI Goggles

Zobraziť katalóg
DJI Mavic Air Onyx Black + DJI Goggles
Dron – 4K kamera s 3-osou stabilizáciou, dosah až 4km (FCC), výdrž približne 21min, max. rýchlosť 68km/hod, hmotnosť 430g, GPS, 32MPx panorama foto, HDR foto, 8GB + microSD (max.128GB), USB- C, WiFi, detekcia prekážok, ActiveTrack, FlightAutonomy 2.0, ovládanie gestami, okuliare DJI Goggles
Kód:  CVI516a71 Produktové číslo:  DJIM0254BG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Mavic Air Onyx Black + DJI Goggles Predaj skončil

DJI Mavic Air Onyx Black + DJI Goggles

Dron, ktorý sa zmestí do vrecka. DJI Mavic Air Onyx Black teraz s DJI Goggles

Inteligentný dron DJI Mavic Air kombinuje to najlepšie z modelov Spark a Mavic Pro. Navyše za pomerne sympatickú cenu, teda vzhľadom k tomu, aké má spektrum možností. Okrem extrémne malých rozmerov je totiž dron vybavený tou najmodernejšou technikou pre úplne autonómne lietanie vrátane vyhýbania sa rôznym prekážkam. DJI Mavic Air skrátka nemá konkurenciu!


Snímky urobené Drone DJI Mavic Air


DJI Mavic Air Onyx Black

Kľúčové vlastnosti drona DJI Mavic Air Onyx Black

  • Vynikajúca obrazová kvalita záznamu vďaka 12 Mpx senzoru veľkosti 1/2.3"
  • 4K video s dátovým tokom 100 Mbps
  • Trojosí gimbal pre stabilizáciu záznamu
  • Druhá generácia funkcie Flight Autonomy
  • Až 21 minút letu
  • Kompaktné vyhotovenie s maximálnou dĺžkou tela 213 mm a hmotnosťou 430 g
  • Sada s okuliarmi DJI Goggles

DJI Mavic Air zvládne 4K video

Vstavaná kamera s upraveným snímačom má zvýšené rozlíšenie fotografií 12 Mpx (vrátane podpory HDR a 32 Mpx panoramatické fotografie) a samozrejme zvláda záznam videa v 4K až na 30 snímok za sekundu. Pri Full HD zázname však rýchlosť snímkov vzrastie až na skvelých 120 FPS. Ukladanie videa potom poskočilo takmer dvojnásobne na 100 Mb/s dátového toku. Kamera Dronu DJI Mavic Air je vybavená svetelnosťou objektívu f/2.8, čo spoločne s trojosovým zavesením dáva dokopy fantastické parametre.


FlightAutonomy 2.0 pre maximálnu bezpečnosť v letovej fáze


FlightAutonomy 2.0

Prepracovaný systém senzorov FlightAutonomy 2.0 zbiera informácie o okolitom prostredí a prenáša ich do výpočtovej jednotky. Výsledkom je presné vyhodnotenie optimálnych letových parametrov.

FlightAutonomy 2.0

Technológia VIO v reálnom čase vyhodnocuje rýchlosť a výšku dronu a polohuje ho. Dvojica kamier meria výšku dronu pri vznášaní alebo pri lete v akejkoľvek rýchlosti.

FlightAutonomy 2.0

Pokročilé asistenčné systémy pilota (APAS) dronu umožňujú aktívne prekonávať prekážky pred a za sebou. Zo všetkých zozbieraných dát potom vznikne 3D mapa okolia.


Skladací diaľkový ovládač

Dodávaný diaľkový ovládač skvele padne do ruky a rozhodne bude aj pre začiatočníka veľkou oporou. Svojim nízkoprofilovým poňatím skvele korešponduje s malými rozmermi samotného Dronu DJI Mavic Air. Odnímateľné ovládacie páčky je možné navyše uložiť priamo vo vnútri diaľkového ovládača.

DJI Mavic Air Fly More Combo Flame Red, ovladač

Ovládanie pomocou gest

DJI vyrába Drone už niekoľko rokov a je v tejto oblasti svetovým lídrom. Za tú dobu vývojári nielen perfektne vyladili prostredie aplikácie, ale podarilo sa im vyvinúť tiež unikátny systém rozpoznávania objektov a ich sledovanie. Tzv. Gesture Mode je úplne nová úroveň ovládania. DJI Mavic Air sa totiž vie zamerať na vašu dlaň a pozorne sledovať jednotlivé gestá. Napríklad na zamávanie trochu poodletí a začne vás sledovať. Ak priblížite ruky k sebe a prstami vytvoríte obdĺžnik, Air po 3 sekundovom odpočte vytvorí snímku.


Zažite tretí rozmer vo virtuálnej realite s okuliarmi DJI Goggles

DJI Mavic Air je inteligentný kamerový dron, ktorý vyhotovuje z vtáčej perspektívy úchvatné zábery. Firma DJI sa však rozhodla pokoriť dvojrozmerný svet a rozšíriť jeho hranice o tretí rozmer. To sa jej podarilo s okuliarmi pre virtuálnu realitu DJI Goggles, ktoré vám sprostredkujú všetko, čo zachytí oko kamery dronu DJI Mavic Air, takže si budete pripadať ako by ste to boli vy, kto lieta vzduchom, a nie váš dron.
DJI Goggles

DJI Goggles

Unikátny obraz vo Full HD na dlhú vzdialenosť

Do okuliarov DJI Goggles pre model DJI Mavic Air vám v reálnom čase bude dron zasielať video vďaka technológii OcuSync. Vďaka nej môžete s Mavicom odletieť na jeho maximálnu doletovú vzdialenosť bez toho, aby ste prišli o jediný záber. O zobrazenie obrazu vo Full HD rozlíšení sa postará dvojica obrazoviek s rozlíšením 1 920 × 1 080, pričom sklenená optika ponúka 85-stupňový pozorovací uhol. Vymaňte sa tak od vplyvu gravitácie a vzneste sa do vzduchu, kde si užijete veľa adrenalínovej zábavy.

DJI Mavic Air Fly More Combo Flame Red

Obsah balenia dronu DJI Mavic Air Flame Red

  • Diaľkový ovládač vrátane ovládacích páčiek
  • Vrtuľa, sada ochranných oblúkov, kryt stabilizátora
  • Kábel pre pripojenie mobilného telefónu (Lightning, Micro USB, USB Type-C)
  • Komunikačný kábel USB 3.0 Type-C
  • Prepravné puzdro
  • 3D okuliare DJI Goggles

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Autonómny let, Sledovanie objektov, Ovládanie gestami Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Autonómny let, Sledovanie objektov, Ovládanie gestami Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Pamäť

Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Batéria

Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
430 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky drony s GPS
» Všetky drony so 4K kamerou
» Všetky seflie drony
» Všetky drony s kamerou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisu máte uvedeno, že s brýlemi v balení můžeme letět až na maximální doletovou vzdálenost. Toto je sice pravda, ale pokud není přítomen asistent, který dron neustále sleduje v dohledové vzdálenosti, je toto nezákonné. Neuvádějte prosím neznalé zákazníky v omyl zveřejněním neúplné informace.

Diskusia a poradňa k DJI Mavic Air Onyx Black + DJI Goggles
Príslušenstvo pre DJI Mavic Air Onyx Black + DJI Goggles Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mavic Air Onyx Black + DJI Goggles. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Mavic Air Onyx Black + DJI-Brille. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Mavic Air Onyx Black + DJI Goggles.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií