Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

DJI Mini 3 Pro Fly More Combo

Zobraziť katalóg
DJI Mini 3 Pro Fly More Combo
4,6 80 hodnotení
Dron s kamerou – rozlíšenie videa 3840 × 2160, maximálne rozlíšenie fotografií 12 Mpx, 4× digitálny zoom, stabilizácia obrazu, slowmotion, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, dosah prenosu 12000 m, maximálna výška letu 500 m, max. rýchlosť 57,6 km/h, doba chodu 38 min, detekcia prekážok, autopristátie, autoštart a autonómny let, skladacia konštrukcia, rozmery v rozloženom stave 7,2 × 36,2 × 25,1 cm (V׊×D), rozmery v zloženom stave 6,2 × 9 × 14,8 cm (V׊×D), hmotnosť 249 g, legislatívna podkategória A1, legislatívna trieda C0
Variant
Kód:  DJI22_41set Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Mini 3 Pro Fly More Combo

DJI Mini 3 Pro – kompaktný dron plný výkonu vyniká veľkou výdržou a sériou funkcií

Zakúpte si kompaktný a výkonný dron Mini 3 Pro od renomovaného výrobcu DJI a vydajte sa do oblakov, kde vyhotovíte zábery skutočne vyrážajúce dych. 1/1,3-palcový CMOS snímač umožňuje nahrávať video pri 4 K/60 fps a urobiť detailné fotografie. O stabilitu videí a snímok sa stará 3-osový inovovaný gimbal. Ten je teraz prepracovaný tak, že môžete jednoducho a rýchlo spúšťať horizontálne alebovertikálne snímanie. Pri drone DJI Mini 3 oceníte nielen kvalitné spracovanie, ale aj to, že ide naozaj o mini dron. Váha tohto inteligentného stroja totiž činí približne 249 gramov a zmestí sa akurát do dlane alebo vrecka. Vydajte sa s dronom na cesty a zachyťte všetko, čo sa okolo vás deje – unikátne situácie, fantastické výhľady a mnoho ďalších situácií. Fantázii s kompaktným dronom DJI Mini3 Pro sa medze nekladú. Výdrž chodu dronu DJI Mini 3 Pro atakuje až 34 minút, a to vďaka inteligentnej letovej batérii. Pokiaľ chcete byť vo vzduchu ešte dlhšie, môžete upgradovať na inteligentnej letovej batérii Plus a využívať až 47-minútové lety2.

Dron DJI Mini 3 Pro

Menej ako 249 gramov1

Dron DJI Mini 3 Pro

4 K HDR video

Dron DJI Mini 3 Pro

Trojsmerné snímanie prekážok

Dron DJI Mini 3 Pro

Predĺžená výdrž baterie2

Dron DJI Mini 3 Pro

True Vertical Shooting

Dron DJI Mini 3 Pro

Focus Track6

Z kvality záberu dronu DJI Mini 3 sa vám bude tajiť dych

S dronom DJI Mini 3 Pro môžete popustiť uzdu tvorivosti vo dne aj v noci. Dron je totiž bez problémov schopný pracovať v širokej škále svetelných podmienok vďaka použitému 1/1,3-palcovému snímaču CMOS s duálnym natívnym ISO. Tento snímač podporuje aj priamy výstup HDR záberů3. Najvyššie štandardy leteckej fotografie sú dosiahnuté vďaka väčším, 2,4 μm pixelom a clone so svetelnosťouf/1,7. S dronom DJI Mini 3 Pro môžete tvoriť unikátne letecké videá (4 K/60 fps) a fotografie (48 Mpx RAW). O mimoriadnu farebnosť sa stará režim D-Cinelike Color, ktorý poskytuje bohatšie farebné možnosti a väčšiu flexibilitu pri postprodukcii.

Nenechajte sa počas letu prekvapiť žiadnou prekážkou

Chopte sa bez obáv ovládania dronu DJI Mini 3 Pro a lietajte s nebývalou istotou. Kompaktný dron podporuje aktívne snímanie prekážok tromi smermi. To je dosiahnuté prednými, zadnými a spodnými senzormi s dvojitým videním. Práve na tieto účely je aj telo dronu DJI Mini 3 Pro špeciálne prispôsobené na získanie širšieho rozsahu snímania a vyššej bezpečnosti za letu. Pokročilý asistenční systémAPAS 4.04 v reálnom čase deteguje objekty, ktoré sa nachádzajú v dráhe letu dronu. Vďaka tomu sa DJI Mini 3 zvládne vyhnúť prekážkam aj v komplikovaných prostrediach. O stabilní prenos videa sa stará systém DJI O3, ktorý umožňuje živý 1 080 p/30 fps prenos na vzdialenosť až 12 km5. Od výhľadov na mesto až po vidiecke dobrodružstvo, budete mať vždy ostrý a spoľahlivý živý prenos. Na plynulélietanie s dronom DJI Mini 3 Pro sa môžete tešiť vďaka citlivému diaľkovému ovládaču DJI RC-N1 s maximálnou prenosovou rýchlosť videa 18 Mb/s pri ultra nízkej latencii, 120 ms.

Rozviňte s dronom DJI Mini 3 Pro tvorivosť naplno

S dronom DJI môžete jednoducho a rýchlo spúšťať režimy na šírku a na výšku jediným kliknutím. Prepracovaný inovovaný gimbal kamery dronu sa otáča o 90° a vy tak nemusíte robiť vôbec žiadne kompromisy v kvalite obrazu. Funkcia True Vertical Shooting slúži na vytvorenie skvelých záberov, ktoré sú ideálne na okamžité zdieľanie na sociálnych sieťach. Ak chcete tvorivo sledovať vami zvolený objekt, poslúži vám na toFocusTrack; ten obsahuje funkcie ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 a Point of Interest 3.0. Začínajúci používatelia dronov ocenia, že DJI Mini 3 Pro vďaka funkcii MasterShots uľahčuje zhotovovanie krátkych filmových videí. Po jej aktivácii si stačí jednoducho vybrať objekt záujmu a dron DJI Mini 3 Pro vykoná nastavenú sekvenciu profesionálnych manévrov. Kompaktný dron disponuje obľúbeným časozberom alebo videom hyperlapsom. Rovnako sa môžete pokochať krásnymi panoramatickými, širokouhlými, vertikálnymi a sférickými snímkami v rozsahu až 180°. Pokiaľ budete chcieť priblížiť objekt vášho záujmu, kamera dronu DJI Mini disponuje 4-násobným digitálnym zoomom. Zachyťte dopravnú situáciu okolo vás alebo valiace sa mraky a vneste do svojich videí trochu drámy. V drone DJI Mini 3 Pro je zabudovaný wifi modul umožňujúcivysokorýchlostné sťahovanie s rýchlosťou až 30 Mb/s a teda ľahké aj rýchle zdieľanie výtvorov.

Obsah balenia dronu DJI Mini 3 Pro

1. Štandardná hmotnosť dronu (vrátane inteligentnej letovej batérie DJI Mini 3 Pro, vrtule a karty microSD). Skutočná hmotnosť produktu sa môže líšiť v dôsledku rozdielov v materiáloch šarže a vonkajších faktorov. V niektorých štátoch a oblastiach nie je registrácia vyžadovaná. Pred použitím skontrolujte miestne pravidlá a predpisy. 
2. Merané pri konštantnej rýchlosti 21,6 km/h za bezvetria. S batériou Intelligent Flight Battery DJI Mini 3 Pro môže dron lietať až 34 minút. S batériou Intelligent Flight Battery Plus (predáva sa samostatne a iba vo vybraných štátoch) sa doba letu predĺži až na 47 minút, ale lietadlo bude vážiť viac ako 249 g. 
3. HDR video nepodporuje nahrávanie videa rýchlosťou vyššou ako 30 snímok za sekundu. 
4. APAS 4.0 nie je k dispozícii pri nahrávaní videa 4 K/48fps, 4 K/50 fps, 4 K/60 fps, 2,7 K/48 fps, 2,7 K/50 fps, 2,7 K/60 fps a 1 080 p/120 fps. 
5. V súlade s FCC a bez prekážok vo vonkajšom otvorenom priestore. 
6. FocusTrack nie je k dispozícii pri nahrávaní 4 K/48 fps, 4 K/50 fps, 4 K/60 fps, 2,7 K/48 fps, 2,7 K/50 fps, 2,7 K/60 fps, 1 080 p/48 fps, 1 080 p/50 fps 100 fps video.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko Hotovo!
Určenie
Pre chlapcov Hotovo!
Konštrukcia
Skladacia Hotovo!
Použitie
Detské, Profesionálny Hotovo!
Ovládanie
Ovládačom Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko Hotovo!

Čo musíte vedieť

Určenie
Pre chlapcov Hotovo!

Typ

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!
Použitie
Detské, Profesionálny Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Maximálna výška
500 m Hotovo!
Maximálna výška nad morom
4 000 m Hotovo!
maximálna rýchlosť
57,6 km/h Hotovo!
Doba chodu
38 min Hotovo!
Dosah prenosu
12 000 m Hotovo!
Dosah prenosu (CE)
8 000 m Hotovo!
Letové funkcie
Detekcia prekážok, Autopristátie, Autoštart, Autonómny let Hotovo!
Maximálna sila vetra
10,7 m/s Hotovo!
Maximálna prevádzková teplota
40 °C Hotovo!
Minimálna prevádzková teplota
-10 °C Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie videa
3840 × 2160 Hotovo!
Formáty videa
MP4, H.264 Hotovo!
Max. rozlíšenie fotografií
12 Mpx Hotovo!
Formáty fotografií
RAW , JPEG , DNG Hotovo!
Zorné pole
82,1 ° Hotovo!
Digitálny zoom
4 × Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Režimy kamery
Slowmotion Hotovo!

Pamäť

Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
256 GB Hotovo!
Kompatibilné pamäťové karty
micro SDHC, micro SDXC Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-Ion Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Kapacita batérie
2 453 mAh Hotovo!
Dĺžka nabíjania
64 min Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-Ion Hotovo!
Počet batérií v ovládači
1 ks Hotovo!

Rozmery

Šírka (zložený)
9 cm (90 mm) Hotovo!
Dĺžka (zložený)
14,8 cm (148 mm) Hotovo!
Výška (zložený)
6,2 cm (62 mm) Hotovo!
Šírka (rozložený)
36,2 cm (362 mm) Hotovo!
Dĺžka (rozložený)
25,1 cm (251 mm) Hotovo!
Výška (rozložený)
7,2 cm (72 mm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
249 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Taška, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača, USB-C kábel, nabíjacia stanica, Skrutkovač, Náhradné diely, Micro USB kábel, Lightning kábel Hotovo!
Náhradné batérie pre dron
2 ks Hotovo!

Legislatívna kategória

Podkategória
A1 Hotovo!
Trieda
C0 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky skladacie drony
» Všetky drony pre deti s kamerou

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, sada DJI Mini 3 Pro Fly More Kit stojí 189€, ale rozdiel medzi DJI Mini 3 Pro a DJI Mini 3 Pro Fly More Combo je 343€. Prečo je tomu tak?

Dobrý den. Dá se baterie nabít i jinak než originální DJI nabíječkou? Jde mi o to, jestli při koupi varianty pouze dron+ovladač+baterie (bez nabíječky) je koupě nabíječky nezbytností? Jelikož potom by tato varianta vzhledem k cenovému rozdílu vůči fly more combu nedávala moc smysl. Děkuji.

Dobrý den, má tento dron omezení po 1.1.2024 na výšku 120 m a štitek rc0, popřípadě jestli se musí registeovat na úřadě. Děkuji Martin

Dobrý den nemůžu aktivovat DJI RC chce po mně heslo kde ho najdu

Dobrý den, nadmořskou výšku udrží? Má prosím automatické sledování objektu? Děkuji

Dobry den.Ma tento dron funkciu return to home? Chcem vediet ci aa vrati po vypadku signalu na miesto odkial vzlietol.

Dobrý den, dnes jsem v Alze zakoupil tento dron, plně nabil, a aktivace proběhla úspěšně. Následně doporučil aktualizaci FW, kterou než stačí stáhnout, dron se silně zahřeje a následně automaticky vypne. To vypadá na reklamaci, že? A neletěl ještě ani jednou...

dobrý den, v čem je rozdíl mezi touto verzí RC a standardní 3 pro mini? jediný rozdíl jsem našel v baterii Li-Pol. jde o jediný rozdíl? a pokud ano v čem je lepší?

Dobrý den, dá se spolehnout, že termín naskladnění bude avizovaného 15.7. ?

Dobrý den, mám zakoupený DJI 3 mini Pro, chtěl jsem spárovat z mobilem z důvodu přenosu videa z dronu ale nedaří se podle návodu spárovat. Vše proběhne korektně ale při poslední operaci mám podržet tlačítko na dronu 2 sec ale nic se neděje krajní diody blikají mobil ho vidí ale dron se nechce připojit, nějáká rada? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k DJI Mini 3 Pro Fly More Combo
Príslušenstvo pre DJI Mini 3 Pro Fly More Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mini 3 Pro Fly More Combo.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií