Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DJI O3 Air Unit

Zobraziť katalóg
DJI O3 Air Unit
5 2 hodnotení
Príslušenstvo pre dron Jednotka DJI O3 Air Unit, ktorá v kompaktnom a ľahkom tele integruje špičkovú technológiu prenosu videa od spoločnosti DJI, posunie vaše zážitky z FPV na novú úroveň. Užite si vynikajúci prenos videa vo vysokom rozlíšení z väčších vzdialeností s nízkou latenciou. Jednotka O3 Air Unit predstavuje skok vpred v obrazovom výkone vďaka 1/1,7palcovému snímaču, superširokému uhlu záberu 155 °, vlajkovej technológii videa a ďalším vylepšením.
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DJI22_73 Produktové číslo:  CP.FP.00000070.01 Stránky výrobcu
DJI O3 Air Unit 268,90 € Momentálne nedostupné

DJI O3 Air Unit

Jednotka DJI O3 Air Unit, ktorá v kompaktnom a ľahkom tele integruje špičkovú technológiu prenosu videa od spoločnosti DJI, posunie vaše zážitky z FPV na novú úroveň. Užite si vynikajúci prenos videa vo vysokom rozlíšení z väčších vzdialeností s nízkou latenciou. Jednotka O3 Air Unit predstavuje skok vpred v obrazovom výkone vďaka 1/1,7palcovému snímaču, super širokému uhlu záberu 155°, vlajkovejtechnológii videa a ďalším vylepšením. [1] Je tiež kompatibilný so širokou škálou produktov a poskytuje riešenie prenosu videa, ktoré vám pomôže naplno rozvinúť vašu kreativitu pri natáčaní.

Poháňané vlajkovou loďou prenosu videa
Jednotka DJI O3 Air Unit, vybavená funkciou prenosu videa DJI O3+, poskytuje množstvo výkonných funkcií prenosu videa. Ovládajte svoj dron s rýchlou odozvou a získajte ostrý, mimoriadne ostrý živý prenos. Všesmerové antény 2T2R ďalej zaisťujú stabilitu a plynulosť prenosu videa v rozsahu pokrytia signálom.

Vidieť znamená veriť
Jednotka DJI O3 Air Unit ponúka rozlíšenie prenosu videa až 1 080 p pri zachovaní vysokej snímkovej frekvencie 100 fps. Podporuje tiež formát kódovania videa H.265, ktorý predstavuje dodatočnú čistotu a plynulosť živého náhľadu.

Urazte ďalšiu míľu
Lietajte ďalej a preskúmajte viac vďaka predĺženému prenosovému dosahu jednotky DJI O3 Air Unit o 10 km. Dokáže dokonca automaticky vybrať frekvenčné pásmo na použitie optimálneho signálu a poskytuje vynikajúci výkon proti rušeniu. [7] Stabilné pripojenie s dlhým dosahom vám zaistí pokoj pri lete a umožní vám užívať si vzdialené scenérie ako na dlani.

Zvýšte úroveň svojich vizualizácií
Jednotka DJI O3 Air Unit sa vyznačuje vylepšenou obrazovou špecifikáciou vo všetkých oblastiach. Kamerový modul jednotky je vybavený 20 GB vstavaného úložiska a tiež 1/1,7 palcovým snímačom, ktorý prezentuje bohatšie detaily a vysokokvalitné snímky. Podporuje video v rozlíšení 4 K/60 fps a natáča zábery so super širokým záberom 155° na ohromujúce vizuálne efekty. [8] Farebný režim D-Cinelike navyšeposkytuje väčšiu tvorivú slobodu pri triedení farieb a umožňuje vám flexibilnejšie upravovať a prispôsobovať zábery.

Vylepšite svoje výtvory
Kamerový modul O3 Air Unit je možné použiť so súpravou ND filtrov DJI Avata (ND8/16/32). [9] ND filtre sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a poskytujú reálne farebné detaily a kontrast svetla a tmy a umožňujú flexibilné ovládanie clony a voľbu expozície.

Dolaďte svoje skúsenosti
Jednotka DJI O3 Air Unit podporuje režim Canvas, ktorý umožňuje prispôsobiť informácie na obrazovke vašich okuliarov DJI Goggles 2 alebo DJI FPV Goggles V2. Upravte parametre PID a nastavte systém podľa svojho štýlu.

Nabitý výkonom
Jednotka DJI O3 Air Unit ponúka širokú kompatibilitu v ľahkom a kompaktnom tele na flexibilné kombinácie a montáž. Pri použití s okuliarmi DJI Goggles 2 a diaľkovým ovládačom DJI FPV Remote Controller 2 si môžete užívať kompletnú mobilitu.

Kompatibilný s viacerými zariadeniami DJI
DJI Goggles – S okuliarmi DJI Goggles 2 si užijete komfort a pohodlie na novej úrovni. Teraz sú menšie, ľahšie a vybavené obrazovkami Micro-OLED, takže si pri navigácii na oblohe užijete mimoriadne jasný obraz.
DJI FPV Goggles V2 – S prenosom obrazu DJI O3 na prenos vo vysokom rozlíšení, s nízkou latenciou, na dlhé vzdialenosti a silnou ochranou proti rušeniu.
DJI FPV Remote Controller 2 – Diaľkový ovládač s veľmi nízkou latenciou je vybavený ovládacími páčkami s Halovým efektom a ergonomickým dizajnom, ktoré ponúkajú vysoko presné ovládanie. Odomknite režim M a lietajte slobodne a dosahujte pokročilejšie manévre.

Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,chci zakoupit Kameru DJI 03 Air Unit a použít ji čistě ke snímání obraz do brýlí DJI Goggles FPV. Bude fungovat přímé bezdrátové spojení mezi kamerou a brýlemi bez mezičlánku (dron). Děkuji za odpověď Hlavoň

Diskusia a poradňa k DJI O3 Air Unit
Príslušenstvo pre DJI O3 Air Unit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI O3 Air Unit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI O3 Air Unit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI O3 Air Unit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI O3 Air Unit.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií