AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DJI Phantom 3, súprava ochranných oblúkov

Zobraziť katalóg
DJI Phantom 3, súprava ochranných oblúkov
4,9 7 hodnotení
Náhradný diel –pre Dronte Phantom 3
Kód:  CVI531t Produktové číslo:  DJI0322-31 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Phantom 3, súprava ochranných oblúkov Predaj skončil

DJI Phantom 3, súprava ochranných oblúkov

Súprava ochranných oblúkov pre Drona Phantom 3. Tieto náhradné plastové oblúky dostatočne ochránia rotory vášho dronu pred vetvičkami a inými možnými kúskami, ktoré by sa mohli dostať do motora a znepríjemniť tak bezpečný let. Bolo použité pevného plastového materiálu, ktorý sa bezchybne postará o ochranu a absorbuje aj nárazy.

Vychutnajte si nekonečnú dávku vzrušenia pri fotení dokonalých obrázkov zo vzduchu. Ovládajte dron a kameru pomocou jednoduchého ovládača a staňte sa majstrom prekrásnych obrázkov. S týmto prístrojom si užijete veľa zábavy a ozvláštnite vaše rodinné fotoalbum. Tento prístroj jednoducho musí vlastniť profesionálny fotograf, technický nadšenec alebo bežný smrteľník!

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jsou v balení 4 kryty nebo pouze 2 jako je to na obrázku. Děkuji Lukáš Herman

Dobrý den, pasují kryty na Phantom 3SE? Děkuji

Dobrý den, prosím o informaci, zda ochranné oblouky Phantom 3 je možno použít na Phantom 2. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, prosím o info, zda při montáži oblouků na ramena dronu stačí pouze vyšroubovat 2 šrouby, nasadit oblouk a našroubovat šroubky zpět ? Jedná se mi o to, zda to přesně sedí a zda nehrozí, že úplným vyšroubováním šroubku neuvolním něco v dronu a nepůjde to zašroubovat zpět a problém je tady. Take se mi jedná o to, zda tím neporuším něco ohledně záruky. Děkuji za odpověď. Hezký den Ch.

Diskusia a poradňa k DJI Phantom 3, súprava ochranných oblúkov
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Phantom 3 Sada ochranných oblouků. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Phantom 3 Schutzbügel Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Phantom 3 Schutzbügel Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Phantom 3 Védőív készlet.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií