AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

DJI PROFI Ronin-M

Zobraziť katalóg
DJI PROFI Ronin-M
5 1 hodnotení
Stabilizátor so stabilizáciou, pre menšie kamery, akumulátor 1580mAh
Kód:  CVI550 Produktové číslo:  DJIRON06 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI PROFI Ronin-M

Držiak DJI PROFI Ronin-M predstavuje generačný skok v technológii stabilizácie kamery. Obsahuje vlastné senzory a výkonné motory, ktoré pomocou pokročilých algoritmov zabezpečia prvotriednu presnosť. Vaše zábery napríklad pri športe tak budú hladké a bez otrasov. To všetko z neho robí skvelú voľbou nielen pre filmových profesionálov. Dokúpiť si k nemu môžete diaľkový ovládač, s ktorým získate kontrolu nad pohybmi kamery.

Kľúčové vlastnosti

  • Stojan je určený nielen filmovým profesionálom
  • Vybavený je senzormi a výkonnými motormi
  • Zabezpečí perfektne hladký obraz bez otrasov
  • 3 režimy použitia
  • Automatická konfigurácia
  • Kompatibilný s mnohými zariadeniami

Pripravený behom okamihu

Držiak DJI PROFI Ronin-M je určený pre menšie kamery je kompaktný a ľahký iba 2,3 kg. Jednoducho ho držte v rukách a vytvárajte plynulé stabilné zábery. Extrémne presné senzory a pokročilé algoritmy vytvárajú systém, ktorý ponúka precízne ovládanie uhlov natočenia v rozsahu + -0.02°. Výsledkom je špičková technológia svetovej triedy a vytváranie jedinečných záberov.

Pokročilá stabilizácia

S držiakom PROFI Ronin-M zaobstaráte dlhé zábery bez nutnosti prerušenia. Prepínajte medzi 3 režimami - v podvese, vzpriamený a aktovka - bez úpravy nastavenia. Technológia SmoothTrack pretvára všetko do hladkých pohybov kamery, nehľadiac na to, ako razantne sa pohybujete. Ľahko si pritom nastavíte úroveň stability. Pri natáčaní v interiéroch oceníte tichý režim. S držiakom môžete fungovať celý deň. Súčasťou je vymeniteľný akumulátor s kapacitou 1580 mAh, ktorý vydrží zhruba 3 hodiny. Je kompaktný, takže ľahko so sebou vezmete náhradný. Flexibilitu podtrhuje možnosť použitia aplikácie DJI Assistant pre iOS a Android, cez ktorú možno vykonávať množstvo nastavení.

Flexibilná konštrukcia

Ronin-M zložíte behom chvíľky a natáčať môžete začať do 5 minút. Po upevnení kamery stačí iba stlačiť tlačidlo na vykonanie stabilizácie bez toho budete potrebovať ďalšie nástroje. Pri cestovaní oceníte jeho ľahkú rozebratelnost. Robustná konštrukcia z horčíka prináša záruku pevnosti bez navýšenia hmotnosti. Držiak pritom nie je prispôsobený pre žiadnu konkrétnu kameru. Je stavaný tak, aby niesol čokoľvek od malého kompaktu štandardu Micro-Four-Thirds, až po ťažšie systémy ako je Red Epic.

Doplňujúce informácie

3 režimy
V podvese
Vzpriamený
Aktovka

Pripojenie
bluetooth
USB
2,4 GHz prijímač

Ďalšie vlastnosti
Teplotný senzor
Pokročilý 32-bitový DSP procesor

 
Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jedna sa o model s dvoma baterkami alebo jednou?

Pozdravujem alza.sk premyšlam nad kupou no neviem či mi to bude sedieť na fotoaparát. Moja otazka znie je možnosť vrátiť tovar do 14dni aj ked niesom registrovany uživatel na alze ? dakujem

Je v balení aj kufrík v ktorom to je zabalené ? alebo aké je balenie ?

Dobrý den, chci se zeptat co vsechno je obsahem balení Ronina M? Ten popisek na webu je trosku matoucí a udává jednu baterii a žádný ovladač. Přitom na dji stránkách je ovladač i dvě baterie. A případně jestli se dodává v tom fajnovém kufru, který mate na videu kde zmíněny produkt ukazujete. Děkuji za odpověď. ??

co vsetko teda obsahuje balenie?

Dobry den. Obsahuje prosim baleni i podporu objektivu a 2ks baterie? Po novem dle DJI web stranek to jiz tam ma byt. Diky.

Obsahem balení podle dodavatele do ČR musí být: Obsah balení: 1x Gimbal Ronin-M 1x ruční madlo 1x 2.4 GHz ovladač 1x stojan 1x nabíječka 2x Inteligentní baterie (ve starších baleních pouze 1) 1x sada kabelů 1x MicroUSB kabel 1x montážní deska na kameru 1x balík příslušenství a nářadí Stejně tak jako to nabízí konkurence za stejnou cenu. Můžete mi tedy prosím oficiálně potvrdit že to tak je, protože u Vás se to v popisu nepíše.

Dobrý den, prosím o informaci, zda je součástí balení kalibrovací konstrukce, kufr, držák na tablet (display). Děkuji.

Diskusia a poradňa k DJI PROFI Ronin-M
Príslušenstvo pre DJI PROFI Ronin-M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Ronin-M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Ronin-M.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií