Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DJI PROFI Ronin-MX

Zobraziť katalóg
DJI PROFI Ronin-MX
Stabilizátor so stabilizáciou, pre filmové kamery, kufor, DJI LightBridge, Bluetooth 4.0, USB 2.0
Kód:  CVI550a2 Produktové číslo:  DJIRON30 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI PROFI Ronin-MX Predaj skončil

DJI PROFI Ronin-MX

Aj tí najprofesionálnejší filmári spozornejú pri mene firmy DJI, ktorá sa špecializuje na plnenie najnáročnejších požiadaviek, vznikajúcich na scénach veľkých filmov. V tomto prípade ide o funkciami nabitý držiak kamery so stabilizáciou na použitie na zemi, v ruke aj vo vzduchu. Áno, tento na prvý pohľad veľký kus železa sa skvele hodí na pripnutie na dron. Ďalej bude skvelo fungovať aj na autách, koľajniciach či žeriavových ramenách. Znamená to, že, či už na súši alebo vo vzduchu, vždy zachytíte plynulé zábery za akýchkoľvek okolností, pretože tiché a presné motory sú pripravené zvládať vysoké preťaženie.

Vie!

Hlavnou funkciou je samozrejme absolútna stabilizácia kamery, k tomu však patrí celý rad čiastkových funkcií. Nová verzia Ronin-MX je predovšetkým značne dynamickejšia, rýchlejšia a skrátka o 50 % výkonnejšia ako predchádzajúci model. Niektoré kompatibilné modely kamier potrebujú externý zdroj energie a aj ten je Ronin-MX schopný niesť. Držiak pracuje v 3 režimoch. V podvese, vhodnom na držanie pred kameramanom, vzpriamene, pre zábery zhora, a v režime kufrík. Ten príde vhod v úzkych priechodoch, chodbičkách a dverách.

Tento držiak sa snaží pracovať len s minimom kabeláže a preto je pri použití na zemi často využívané rozšírenie SRW-60G na bezdrôtový prenos náhľadu kamery. Zo vzduchu prebieha spätný prenos k pilotovi a kameramanovi cez rozhranie DJI LightBridge 2. Riadiť funkcie tohto držiaka môžete bezdrôtovým ovládačom až do vzdialenosti 5 km. Ani pri ostrení sa už nemusíte kamery ani dotknúť, externé rozšírenie dokáže na diaľku ostriť kameru podľa vašich pokynov presne tak, ako by ste to robili vlastnými rukami.

Vidí všade

Uhlový rozsah postačí aj na tie najdlhšie scény. Os otáčania má totiž voľný pohyb o celých 360°, sklopiť ho v pozdĺžnom smere môžete od +270 až do -150°. A aby toho nebolo málo, ani pri stúpaní v priečnom smere nebudete mať v rozmedzí 110° na obe strany žiadne prekážky. 

Hlavná charakteristika

  • Ohromné množstvo funkcií
  • Unesie až 4,5 kg ťažkú kameru
  • Kompatibilný s veľkým množstvom zariadení
  • Horčíková konštrukcia
  • Ľahký a skvelo vyvážený
  • Výborne konektívny cez rôzne rozhrania (LightBridge 2, Bluetooth 4, USB 2.0, 2,4 Ghz RC)
  • Výkonné a tiché motory
  • 3 režimy: vzpriamene, v podvese, kufrík
  • Pracuje od -15 do +50 °C
  • Množstvo dostupných rozšírení

Žiadna ťažká váha

Nenechajte sa zmiasť jeho veľkosťou, hmotnosť celého držiaka pri použití držadiel na zemi je 2,77 kg a na pripevnenie na dron s antivibračnou doskou dokonca ešte menej, len 2,15 kg. Prím medzi materiálmi tu totiž hrá ľahký horčík. Tento nový model prichádza navyše s optimalizovaným rozložením hmotnosti, preto sa napríklad jeden akumulátor presunul dopredu, na stred držiaka, teda nad kameru. 

Konektivita

Množstvo ovládacích prvkov je možné spojiť cez aplikácie pre tablety. Na prepojení s LightBridge je možné vzdialene plne ovládať držiak a pokojne aj dron. Ďalej je vám k dispozícii rozhranie Bluetooth 4, USB 2.0 a 2,4 Ghz RC súprava.

Veľká variabilita sa radí k hlavným výhodám tohto držiaka a nechá vás prispôsobiť si produkt presne podľa vašich potrieb.

 
Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je k tomuto zariadeniu aj kufor, v popise co obsahuje balenie tam nieje spomenuty, ale v mensom popise to je, dakujem.

Diskusia a poradňa k DJI PROFI Ronin-MX
Príslušenstvo pre DJI PROFI Ronin-MX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Ronin-MX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Ronin-MX.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií