AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DJI Ronin S základný set

Zobraziť katalóg
DJI Ronin S základný set
5 3 hodnotení
Stabilizátor – so stabilizáciou, pre digitálne zrkadlovky
Kód:  CVI550a7 Produktové číslo:  DJIRON42 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Ronin S základný set

Kompaktný, ale výkonný stabilizátor DJI Ronin-S bol navrhnutý pre dokonalé zábery z DSLR aj bezzrkadloviek. Kombinuje pokročilú stabilizáciu a presné ovládanie v jednoručnom gimbale. Dokonca si rozumie s ostrením rôznych kombinácií fotoaparátov a objektívov, aby ste mohli komfortne ostriť bez dotýkania sa krúžku. Vďaka profesionálnemu stabilizátoru DJI Ronin-S môžete vytvárať dokonale vyzerajúce zábery kdekoľvek na cestách.

Kľúčové vlastnosti základného setu stabilizátora DJI Ronin S

  • Kompaktná a výkonná stabilizácia DSLR a bezzrkadloviek
  • Spolupráca s elektronikou fotoaparátov a objektívov
  • Precízne, hladké ovládanie aj režim na rýchlu zmenu (SmoothTrack so športovým režimom)
  • Podpora pre doplnky, ako je mikrofón, LED osvetlenie, bezdrôtový vysielač videa ...
  • Možnosť upevnenia na ďalšie príslušenstvo (závit 1/4") alebo na RC model

Jednoduché ovládanie v ruke aj z mobilnej aplikácie DJI Ronin pre inteligentný telefón

Zariadenie DJI Ronin S je vybavené radom funkcií a ponúka prispôsobiteľné ovládacie prvky. Pokročilé algoritmy DJI značne zjednodušujú ovládanie. Vykreslenie perfektnej krivky pohybu nebolo so vstavaným joystickom nikdy jednoduchšie. Prostredníctvom mobilnej aplikácie DJI Ronin získate prístup k mnohým pokročilým funkciám. Prostredníctvom aplikácie automaticky zachytíte panoramatický rozhľad alebo časozber. Nastavíte tiež parametre, ako je povolená ohnisková vzdialenosť objektívu, interval zachytenia snímok a mnohé iné.

SmoothTrack

Technológia SmoothTrack umožňuje bezproblémový prechod od stabilného pohybu k zmene uhlu kamery iba jednou rukou. Dve prispôsobiteľné skupiny parametrov umožňujú uložiť obľúbené nastavenie SmoothTrack a prepínať medzi nimi jedným kliknutím, bez chvenia a nutnosti reštartu. Športový režim Ronin S teraz inteligentne zvyšuje odozvu SmoothTrack, aby udržal krok s akýmkoľvek pohybom. Na jeho aktiváciu stačí len podržať tlačidlo.

Obsah balenia základného setu:

  • Stabilizátor kamery
  • Rukoväť so zabudovaným akumulátorom
  • Montážna doska kamery
  • Kábel Typ-C
  • Podpora objektívu
  • Camera Riser
  • Trojnohý stojan
  • Remienok na stabilizátor
  • Prepravný box

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať ako je možné, že Ronin S základný set s chudobnejšou výbavou je drahší ako Ronin S štandard, ktorý ma evidentne viac čo ponúknuť? Rozdiel ceny je takmer 200€, takže mi to akosi nejde do hlavy. :)

čo je prosím "základný set"? toto je výrazne lacnejšie ako štandardný Ronin-S. Ďakujem

Diskusia a poradňa k DJI Ronin S základný set
Príslušenstvo pre DJI Ronin S základný set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Ronin S základní set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Ronin mit dem Basissatz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Ronin mit dem Basissatz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Ronin S készlet.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií