MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený

Zobraziť katalóg
DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený
Kuchynský robot – multifunkčný, planetárne hnetenie, príkon 2100 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, materiál misy nerez, objem misy 7,5 l, 6 rýchlostí, funkcie šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie, súčasťou nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, mixér, mlynček na mäso a šľahacia metla, hmotnosť 11 kg, rozmery 46 × 41 × 78 cm (V׊×H), červená farba
Kód:  DMSKR711 Produktové číslo:  KMFB-2100R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený Predaj skončil

DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený

Rozvíjajte svoju kulinársku kreativitu a vymýšľajte nové recepty s novým kuchynským robotom DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený. Disponuje motorom s príkonom 2100 W, ktorý je vhodný aj na profesionálne využitie a bez problémov zvládne ťažké cestá na chlieb. Sila motora sa dá účelovo nastavovať podľa potreby v rozsahu 6 možných stupňov, a tak vám umožní pripraviť akékoľvek ingrediencie. Vplyvom planetárneho pohybu, kedy sa hlava robota a miešací nadstavec pohybujú proti sebe v opačnom smere, vám robot zaistí vynikajúce výsledky. Pre ľahké a rýchle spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený misou z odolného nerezového materiálu s objemom 7,5 l., ktorá je ideálna aj pre gastro prevádzky. Vzhľad kuchynského robota DMS Germany podčiarkuje červená farba.

Kuchynský robot DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený ...
Kuchynský robot DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený ...

Kľúčové prednosti kuchynského robota DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený

  • Kuchynský robot DMS Germany vám pomôže s prípravou pokrmov, čím vám uvoľní ruky
  • Je osadený motorom s príkonom 2100 W
  • Vyberať môžete zo 6 rýchlostí
  • Robot je vybavený planetárnym pohybom
  • Nerezová odolná misa s objemom 7,5 l
  • Medzi funkcie patrí šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie
  • Multifunkčný kuchynský robot DMS Germany pomôže v teplej aj studenej kuchyni
  • K dizajnovému stvárneniu prispieva červená farba

Vychytávky kuchynského robota DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený

Vďaka kuchynskému robotovi DMS Germany sa stanete majstrom v pečení aj varení. Môžete s ním ľahko vyšľahať vajcia, bielky, šľahačku a penu. Hladko zvláda šľahanie poliev, krémov a náplní. Vyrobí všetky ľahké cestá a zamieša ich tak, aby sa v nich zachoval dostatok vzduchu pre dokonalé pečenie koláčov. Príprava ťažkých ciest nikdy nebola taká jednoduchá. Zvládne pripraviť cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, cukrovinky a ďalšie pochutiny. Jeho funkcie zahŕňajú aj mixovanie. Mixuje orechy, ľad, polievky, kaše a smoothies, takže zostanú plné výživných látok. Toto vám umožní ochutnať skutočne najlepšie veci. Mlynček dokáže mäso namiešať na veľmi jemnú a hrubú štruktúru. Použitie domáceho mletého mäsa zaručí, že vaše hamburgery, sekané a omáčky budú mať presne tú chuť, ktorú si prajete.

Nechajte sa uniesť nadštandardným umením kuchynského robota DMS Germany

Multifunkčný kuchynský robot DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený je skvelý nástroj, ktorý vám pomôže s varením v teplej aj studenej kuchyni. Kuchynský robot DMS Germany je skvelý na prípravu rôznych typov jedál.

Príslušenstvo kuchynského robota DMS Germany

Medzi príslušenstvo robota patrí nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, mixér, mlynček na mäso a šľahacia metla. Vzhľadom k tejto bohatej výbave kuchynský robot DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený sám zvládne prácu za niekoľko samostatných spotrebičov a vy ušetríte nielen drahocenný čas, ale aj financie a priestor v kuchynskej linke.

Materiál plášťa:

nerez

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

46 × 41 × 78 cm (vך×h)

Hmotnosť:

11 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
78 cm Hotovo!
Šírka
41 cm Hotovo!
Výška
46 cm Hotovo!
Hmotnosť
11 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DMS Germany KMFB-2100R 3v1 červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DMS Germany KMFB-2100R 3in1 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DMS Germany KMFB-2100R 3in1 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DMS Germany KMFB-2100R 3in1, piros.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií