AP+ slevy v app Siguro kuchyňský robot

DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený

Zobraziť katalóg
DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený
Kuchynský robot – multifunkčný, planetárne hnetenie, príkon 2200 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, materiál misy nerez, objem misy 9 l, 6 rýchlostí, funkcie šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie, súčasťou hnetací hák, mixér, mlynček na mäso a šľahacia metla, hmotnosť 11 kg, červená farba
Kód:  DMSKR149 Produktové číslo:  KMFB-2200R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený Predaj skončil

DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený

Vyskúšajte si nové techniky varenia a pripravujte si dokonalé pokrmy s novým kuchynským robotom DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený. Disponuje motorom s príkonom 2200 W, ktorý je vhodný aj pre profesionálov a je schopný bez námahy zvládnuť ťažké cestá. Výkon motora je možné plynule regulovať v rozpätí 6 možných úrovní, a tak budete schopní pripraviť akékoľvek jedlo nezávisle na ingredienciách. Vzhľadom na planetárny pohyb, kedy sa počas miešania surovín hlava robota a miešací nadstavec pohybujú v opačnom smere proti sebe, je robot zárukou skvelých výsledkov. Pre ľahké a efektívne spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený misou z trvanlivého nerezového materiálu s objemom 9 l., ktorá je ideálna aj pre gastro prevádzky. Vzhľad kuchynského robota DMS Germany podčiarkuje červená farba.

Kuchynský robot DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený ...
Kuchynský robot DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený ...

Hlavné prednosti kuchynského robota DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený

  • Kuchynský robot DMS Germany je skvelý pomocník pri príprave pokrmov
  • Je osadený motorom s príkonom 2200 W
  • Voliť môžete zo 6 rýchlostí
  • Perfektné spracovanie cesta pomocou planetárneho miešania
  • Nerezová odolná misa s objemom 9 l
  • Funkcie robota zahŕňajú šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie
  • Multifunkčný kuchynský robot DMS Germany pomôže v teplej aj studenej kuchyni
  • Zaujímavé stvárnenie navyše dopĺňa červená farba

Vychytávky kuchynského robota DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený

S kuchynským robotom DMS Germany sa stanete majstrom v pečení rôznych druhov sladkých i slaných pokrmov. Môžete s ním jednoducho šľahať vajcia, vaječné bielky, šľahačku a penu. Zvládne vyšľahať polevy, krémy a náplne. Zvládne pripraviť všetky ľahké cestá a kontroluje, aby sa do nich dostal dostatok vzduchu a koláče boli dokonale nadýchané. S hnetacou funkciou nebola príprava ťažkých ciest nikdy jednoduchšia. Spracuje cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, cukrovinky a ďalšie pochutiny. Medzi jeho funkcie sa radí aj mixovanie. Dokáže rozmixovať orechy, ľad, polievky, kaše aj smoothies, ktoré si zachovávajú svoje živiny. S týmto si môžete užiť naozaj najlepšie chuťové zážitky. Mlynček dokáže mäso namiešať na veľmi jemnú a hrubú štruktúru. S domácim mletým mäsom si môžete byť istí, že vaše jedlá budú presne také, aké si prajete - s dokonalou jemnosťou a chuťou.

Nechajte sa uniesť nadštandardným umením kuchynského robota DMS Germany

Multifunkčný kuchynský robot DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený je všestranný pomocník, ktorý pomôže v teplej aj studenej kuchyni. Kuchynský robot DMS Germany sľubuje uľahčenie prípravy všetkých možných pokrmov.

Príslušenstvo kuchynského robota DMS Germany

K príslušenstvu robota patrí hnetací hák, mixér, mlynček na mäso a šľahacia metla. Vzhľadom k tomuto veľkorysému príslušenstvu kuchynský robot DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený úplne zastane prácu za niekoľko ďalších prístrojov, vy tak šetríte čas, financie aj priestor v kuchyni.

Materiál plášťa:

nerez

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Hmotnosť:

11 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
11 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DMS Germany KMFB-2200R 3v1 červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DMS Germany KMFB-2200R 3in1 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DMS Germany KMFB-2200R 3in1 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DMS Germany KMFB-2200R 3in1, piros.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií