AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

DMS Germany KMFB-2350 3v1 strieborný

Zobraziť katalóg
DMS Germany KMFB-2350 3v1 strieborný
Kuchynský robot – multifunkčný, planetárne hnetenie, príkon 2350 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, materiál misy nerez, objem misy 8,5 l, funkcie šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie, súčasťou nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, mixér, mlynček na mäso a šľahacia metla, hmotnosť 12 kg, rozmery 39 × 30 × 60 cm (V׊×H), strieborná farba
Kód:  DMSKR491 Produktové číslo:  KMFB-2350

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DMS Germany KMFB-2350 3v1 strieborný Predaj skončil

DMS Germany KMFB-2350 3v1 strieborný

Vyskúšajte si nové techniky varenia a pripravujte si dokonalé pokrmy s novým kuchynským robotom DMS Germany KMFB-2350 3v1 strieborný. Má motor s príkonom 2350 W, ktorý je vhodný aj na profesionálne využitie a bez problémov zvládne ťažké cestá na chlieb. Vďaka planetárnemu pohybu, kedy sa hlava robota a miešací nadstavec pohybujú proti sebe, vám robot zaistí vynikajúce výsledky. Kuchynský robot disponuje misou z odolného nerezu s objemom 8,5 l., ktorá je určená aj pre gastro prevádzky. Dizajn kuchynského robota DMS Germany podčiarkuje strieborná farba.

Kuchynský robot DMS Germany KMFB-2350 3v1 strieborný ...
Kuchynský robot DMS Germany KMFB-2350 3v1 strieborný ...

Kľúčové vlastnosti kuchynského robota DMS Germany KMFB-2350 3v1 strieborný

  • Kuchynský robot DMS Germany vám pomôže s prípravou pokrmov, čím vám uvoľní ruky
  • Je vybavený motorom s príkonom 2350 W
  • Planetárne miešanie zaistí perfektné spracovanie
  • Misa z praktického nerezu s objemom 8,5 l
  • Funkcie robota zahŕňajú šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie
  • Multifunkčný kuchynský robot DMS Germany je skvelý kuchársky nástroj
  • Dizajnové stvárnenie podčiarkuje strieborná farba

Vychytávky kuchynského robota DMS Germany KMFB-2350 3v1 strieborný

S kuchynským robotom DMS Germany sa stanete odborníkom na pečenie a varenie. Môžete ho použiť na šľahanie vajec alebo vaječných bielkov, šľahačky či penových krémov. Zvláda šľahanie poliev, krémov a náplní. Zvládne pripraviť všetky ľahké cestá a dôkladne ich prepracuje, aby koláče boli dokonale mäkké a nadýchané. Vďaka hnetacej funkcii je príprava ťažkých ciest oveľa rýchlejšia a jednoduchšia. Zarobí cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, cukrovinky a iné. K jeho vlastnostiam patrí aj možnosť mixovania. Rozmixuje orechy, ľad, polievky, kaše alebo aj smoothies, ktoré nestrácajú na živinách a zostávajú plnohodnotné. Toto vám umožní ochutnať skutočne najlepšie veci. S mlynčekom môžete spracovať mäso tak, aby zodpovedalo požadovanej jemnosti. Keď si mleté mäso urobíte doma, môžete si byť istí kvalitou a chuťou.

Nechajte sa uniesť nadštandardným umením kuchynského robota DMS Germany

Multifunkčný kuchynský robot DMS Germany KMFB-2350 3v1 strieborný je skvelý kuchynský nástroj, ktorý sa hodí pre teplú aj studenú kuchyňu. Kuchynský robot DMS Germany sľubuje uľahčenie prípravy všetkých možných pokrmov.

Príslušenstvo kuchynského robota DMS Germany

Medzi príslušenstvo robota patrí nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, mixér, mlynček na mäso a šľahacia metla. Vďaka širokému príslušenstvu kuchynský robot DMS Germany KMFB-2350 3v1 strieborný úplne zastúpi niekoľko ďalších spotrebičov, preto s jeho pomocou ušetríte svoj čas, peniaze aj miesto v domácnosti.

Materiál plášťa:

nerez

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

39 × 30 × 60 cm (vך×h)

Hmotnosť:

12 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
30 cm Hotovo!
Výška
39 cm Hotovo!
Hmotnosť
12 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DMS Germany KMFB-2350 3v1 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DMS Germany KMFB-2350 3 v 1 stříbrný . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DMS Germany KMFB-2350 3in1 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DMS Germany KMFB-2350 3in1 silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DMS Germany KMFB-2350 3in1, ezüst.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií