AlzaPlus maličkosti sk

DOCA Powerbank 9 5000 mAh červený

Zobraziť katalóg
DOCA Powerbank 9 5000 mAh červený
Nabíjacia stanica – Li-Ion, výstupy (12V), (110 a 220V), (12,16,19V), (1 a 2.1A), vstup 12.6V – 5A
Kód:  DOCa004 Produktové číslo:  DG-600-RED

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOCA Powerbank 9 5000 mAh červený Predaj skončil

DOCA Powerbank 9 5000 mAh červený

PowerBanka s obrovskou kapacitou 95 000 mAH to je nová DOCa Powerbank červená. Vďaka možnosti pripojenia klasickej predlžovacej šnúry môžete pomocou powerbanky DOCa nabíjať prakticky čokoľvek. Trochu obmedzení ste len pri 500 W, to je maximálny výkon, do ktorého je možné nabíjať. Inak PowerBank DOCa môžete využiť na všetky možné druhy nabíjania, od štartovania auta, cez varenie na elektrickom variči, až po klasické nabíjanie. Súčasťou sú štartovacie káble k autu a tiež praktická baterka.

Kľúčové vlastnosti powerbanky DOCa 95 000 mAH červená

  • Ochrana proti prebitiu, prepätiu a tiež proti prehriatiu
  • PowerBanka DOCa má výstup pre klasickú predlžovačku
  • Praktické 10 W silné LED svietidlo
  • Digitálny displej zobrazujúci zostávajúcu energiu
  • Vďaka štartovacím káblom a vysokému výkonu vám pomôže naštartovať auto
  • Veľmi rýchle nabíjanie do šiestich hodín
  • Štýlový dizajn v červenej farbe

PowerBanka DOCa 95000 mAH je ideálna na kempovanie

Veľmi veľká kapacita powerbanky Doca 95 000 mAH sa vám stane najlepším pomocníkom na cestách. Prakticky nepotrebujete žiadny ďalší zdroj energie. Pomocou powerbanky Doca 95 000 môžete nabíjať od mobilu, cez tablet a notebook až po elektrický varič alebo holiaci strojček. Maximálny výkon, ktorý táto PowerBanka zvládne je 500 W. Výborné je tiež výkonné svietidlo, ktorá sa vám bude určite hodiť pri kempovaní.

Veľmi jednoduché ovládanie

Stačí len otočiť gombíkom a zastrčiť kábel, to zvládne naozaj každý. Zostávajúcu kapacitu powerbanky DOCa vidíte po zapnutí na digitálnom displeji. Pomocou klasického zásuvkového pripojenia môžete PowerBankou DOCa nabíjať takmer všetky spotrebiče. Súčasťou balenia je praktická taška na nosenie, ktorú môžete jednoducho prehodiť cez plece.

Pozn.: PowerBanka je primárne určená pre benzínové (zážihové) motory s 6l (6000CC), zvládne však naštartovať aj niektoré modernejšie dieselové motory. 

Poznámka:
Reálna kapacita power banky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím dokážete sehnal samotná kabel na dobíjení na 220? Bohužel mám kabel poškozen a rád bych koupil náhradní. Děkuji za ochotu. Martin

Zdravím Vás prosím mohu ji nabíjet nebo dobíjet během cesty z auta přes zapalovač 12V nebo pouze 230v z el.sítě? děkuji za odpověd

mohu s touto powerbankou napajet elektricke auto?

Je možno někde stáhnout katalogový list? A odkaz na stránky výrobce?

Nikde jsem nedohledal, jakým napětím se celá Powerbanka nabíjí? 5V=, 12V=, 230V~ ?? Strčí se jen do zásuvky anebo je k ní potřeba koupit extra nějakou nabíječku? Lze ji dobíjet z auta anebo z velkého solárního panelu?

dobry den, zajimalo by mne zda je mozne powerbanku vyuzit taky na napajeni nezavisleho topeni do auta a pokud ano jak dlouho vydrzi topeni napajet, napr o vykonu 150w a 12-15A. Dekuji za odpoved.

Je proudová kapacita 95Ah vztažena k napětí 12V, čili energetická kapacita teoreticky 1140 Wh?

Píšete tu,že slouží k nastartování vozidla,nabíjení tabletu,mobilnímu telefonu-nad 6000mAh,znamená to,že,telefon s baterií 2000mAh mi to nenabije či může poškodit?

Diskusia a poradňa k DOCA Powerbank 9 5000 mAh červený
Príslušenstvo pre DOCA Powerbank 9 5000 mAh červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOCA Powerbank 95000mAh červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOCA Powerbank 95000mAh rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOCA Powerbank 95000mAh rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOCA Powerbank 95000mAh piros.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií