Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

DOCA 21 W

Zobraziť katalóg
DOCA 21 W
3,0 1 hodnotení
Solárny panel – výkon 21W, výstupy: 2x 5V-2.1A, rozkladatelný
Kód:  DOCa011 Produktové číslo:  DSL21

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOCA 21 W

Rozkladací solárny panel Doca je vhodný pre všetkých dobrodruhov a cestovateľov, ktorí si potrebujú dobiť mobil na cestách. Dobite si telefón alebo iné zariadenie bez nutnosti využitia elektrického prúdu. Vďaka možnosti pripnúť panel na batoh môže byť panel nabitý už za dve hodiny a s dvoma USB vstupmi sa nemusíte s manželkou alebo kamarátom na cestách hádať, kto z vás potrebuje dobiť šťavu skôr. Výstupy na nabíjanie sú uschované v uzatvárateľnom vrecku, takže je zaručená bezpečnosť zariadení pri nabíjaní.

Kľúčové vlastnosti solárneho panela DOCA 21 W

  • Panel je ideálny na outdoorové využitie
  • Možnosť nabíjať viac zariadení naraz (dva výstupy 5 V - 2,1 A)
  • Bezpečné uschovanie elektroniky do uzatvárateľných vreciek panela DOCA 21 W
  • Odolný voči všetkým nástrahám počasia
  • Rýchle nabitie solárneho panela DOCA

Jedinečný pomocník na cesty

Praktický a skladný solárny panel DOCA stačí zavesiť alebo pripevniť k batohu pomocou karabín, ktoré sú súčasťou balenia, uschovať mobil do bezpečnostného uzatvárateľného vrecka a nechať nabíjať telefón aj panel. Panel je plne nabitý do dvoch hodín a tak máte istotu, že váš mobil nezostane bez energie, keď to budete najviac potrebovať. S možnosťou nabíjať až dve zariadenia zároveň je tento zázrak všetko, čo potrebujete pre vaše potulky mimo civilizáciu.

Parametre a špecifikácia

Šírka
29,5 cm Hotovo!
Výška
17 cm Hotovo!
Hĺbka
3,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
650 g Hotovo!
Doba nabíjania na slnku
2 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29,5 cm Hotovo!
Výška
17 cm Hotovo!
Hĺbka
3,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
650 g Hotovo!

Vlastnosti

Doba nabíjania na slnku
2 h Hotovo!
Výkon panelu
21 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Pripínací popruh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chtel by jsem se zeptat byla,by,moznost timto panelem dobijet klasickou powerbank mam xiaomi 20tis mah nebo musim k tomu koupit tu drazsi za 5tis. Hledam neco co me udrzi se svetem 30 dni lesy hory more dekuji za odpoved ozy

Dobry den , je tam vystup dvakrát, panel je rozdělený nebo pujde celý výkon do jednoho usb když druhé usb nebude připojeno? Očekávám za slunečného dne nabití stejně rychlé jako ze zásuvky, můžu se na ten panel spolehnout že na slunci nabije telefon s androidem stejně jako ze zásuvky? Loni jsem měl udělátko 0.6A na dynamo u kola a ani nezačal nabijet

Dobrý den. Je možné nabíjet i autobaterie. Asi před USB konce ? Nepřebije se baterie. Umí se panel sám vypnout ? Děkuji

Dobrý den, je možný nabít iPhone ?

Dobrý den, je panel voděodolný? Respektive vydrží na dešti?

Dobrý den. V zařízení je nějaký akumulátor? Když se píše že za dvě hodiny je nabitý? Diky

Dobrý den.Chci se zeptat,jestli je možné nabíjet touto nabíječkou telefon Huaweii P10,a Samsung Galaxy S3neo.Dále mě prosím zajímá,jestli v případě proměnlivého počasí(slunečno,zataženo,slunečno)dodává nabíječka stejný proud,a napětí,a nebo jestli tam dochází k nějakým výkyvům,a neničejí se tím baterie telefonů.Díky za odpověď.

Diskusia a poradňa k DOCA 21 W
Príslušenstvo pre DOCA 21 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOCA 21W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOCA 21W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOCA 21W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOCA 21W.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií