Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DOD LS360W

Zobraziť katalóg
DOD LS360W
4,0 1 hodnotení
Kamera do auta - rozlíšenie 1920x1080p, FULL HD 1080p@30fps, 2,7" LCD, G-senzor, zorný uhol 140°, detekcia pohybu, šetrič obrazovky, režim fotografovania, Micro SD do 64GB, batéria 250mAh
Kód:  DOD1020a1 Produktové číslo:  55-018 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOD LS360W

vypnuté
DOD

Najlepšia voľba

Zaznamenajte kvalitný videozáznam vašej jazdy pre prípad, že by sa vám na ceste prihodila nejaká nepríjemnosť. Kamera DOD LS360W disponuje ostrým obrazom a citlivosťou ISO 3200. Pri dokazovaní nehodových udalostí vždy perfektne prečítate ŠPZ vozidla, ktoré vás poškodilo. Certifikovaná kamera na použitie v celej EÚ.


Jednoduché ovládanie

Pomocou prísavky s držiakom jednoducho kameru pripevníte na čelné sklo a môžete sa pustiť do nahrávania. Široký pozorovací uhol záberu 140° zaznamená dianie pred vozidlom aj po stranách bez akéhokoľvek skreslenia. Na pohodlné prezeranie a nastavenie slúži 2,7" TFT LCD displej.

vypnuté
kamera

Použité technológie

DOD LS360W disponuje senzorom Sony EXMOR a modernou WDR technológiou s 3D redukciou šumu. Tým pádom si poradí s akýmikoľvek svetelnými podmienkami. 6G sklenená šošovka poskytuje perfektne ostrý a jasný obraz bez deformácií. Pri použití externého GPS modulu ponúka sledovanie presnej polohy a rýchlosti (nie je súčasťou balenia). Vďaka možnosti napájania 12/24 V je vhodná na použitie ako v osobných, tak aj nákladných automobiloch. Zaiste oceníte kompletné menu v slovenskom jazyku.


vypnuté
kamera

Obsah balenia

Príslušenstvo

  • Profesionálna kamera do auta DOD LS360W
  • Nabíjačka do auta
  • Držiak
  • Prísavka
  • Manuál v slovenskom jazyku

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jak vyměni vnitřní baterii v auto kameře dod ls 360w??

je někde ke stažení návod v českém jazyce?

Dobrý den, asi jsme se nepochopili. Mě jde o to, jestli kamera běží i ve chvíli, kdy jí dobíjím z powerbanky, když není možnost napájet jí přímo ze zapalovače. A jak dlouho vydrzi nabita.

Dobrý den, dá se tato kamera dobíjet přes USB?

Dobrý den,tato kamera do auta v obsahuje balení externí GPS modul? Nebo se musí zvlášť dokoupit. Děkuji Vám předem za odpověď.

Diskusia a poradňa k DOD LS360W
Príslušenstvo pre DOD LS360W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOD LS360W.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií