AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DOD RX400W

Zobraziť katalóg
DOD RX400W
4,5 2 hodnotení
Kamera do auta - rozlíšenie 1920x1080p, FULL HD 1080p@30fps, 4,3" LCD, senzor Sony EXMOR, 6G šošovka, ISO 12800, GPS, G-senzor, zorný uhol 140°, detekcia pohybu, šetrič obrazovky, režim fotografovania, Micro SD do 32GB, batéria 320mAh, SK menu, možnosť pripojiť cúvaciu kameru
Kód:  DOD1503a Produktové číslo:  DOD RX400W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOD RX400W

vypnuté
kamera

Najlepšia voľba

Unikátna autokamera zabudovaná v spätnom zrkadle sa stane skvelým nástrojom pri preukazovaní vinníka každej nehody. Vyhotovuje kvalitný videozáznam vo Full HD rozlíšení s dokonale ostrým obrazom. Teraz prichádza s tenším dizajnom a širokým pozorovacím uhlom 140°. Vďaka tomu kamera zaznamená dianie pred vozidlom aj po stranách.


Jednoduché ovládanie

V zrkadle je zabudovaný 4,3" LCD displej s možnosťou pripojiť aj cúvaciu kameru (nie je súčasťou balenia). Len čo zaradíte spiatočku, na displeji sa automaticky objaví obraz zo zadnej kamery, aby ste mali prehľad o tom, čo sa za vami odohráva. Podsvietené tlačidlá uľahčujúce ovládanie kamery nielen cez deň, ale aj v tme.

vypnuté
kamera

Najnovšia technológia

WDR technológia zaistí, že všetky vyhotovené zábery budú mať dokonale vyváženú expozíciu, aby bol vidieť naozaj každý detail všetkého diania na ceste. Za čistotu a neskreslenosť obrazu nesie zodpovednosť sklenená 6G šošovka poskladaná zo šiestich vrstiev skla. Má 10x Speed ??GPS procesor, najrýchlejšiu technológiu zaručujúcu presnú polohu a aktuálnu rýchlosť. Vďaka možnosti napájania 12/24 V je vhodná na použitie ako v osobných, tak aj nákladných automobiloch. Zaiste oceníte kompletné menu v slovenskom jazyku.


vypnuté
kamera

DOD GPS 2.0 player

DOD GPS 2.0 player

Prehrávajte záznamy s prepracovaným softvérom DOD GPS 2.0. Zobrazuje videá vo Full HD rozlíšení s údajmi v reálnom čase. S pripojením na internet je k dispozícii aktuálna poloha vozidla na Google maps. Ideálne pre firmy na kontrolu jazdy ich zamestnancov.


Kvalitné uchytenie

Štandardná montáž pomocou klipsy či gumy skončí veľakrát povolením elasticity a spôsobí problémy s používaním. Preto stavil výrobca na kvalitný velcro prúžok, ktorý je pevnejší a zaistí spoľahlivú montáž.

vypnuté
kamera

vypnuté
kamera

Žiadne oslnenie

Pri jazde v noci sa bežne stáva, že ste oslnení autom idúcim za vami. Preto je zrkadlo vybavené antireflexnou technológiou s multivrstveným vákuovým povrchom. Vďaka tomu eliminuje oslnenie a zabraňuje nebezpečným situáciám.


vypnuté
kamera

Obsah balenia

Príslušenstvo

  • Profesionálna kamera do auta DOD RX400W
  • Nabíjačka do auta 12 - 24 V (predlžovací kábel 4M)
  • Video kábel na pripojenie cúvacej kamery
  • CD s DOD GPS player 2.0
  • Manuál v slovenskom jazyku

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Software (CD), Manuál, Nabíjačka do auta Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
304 g Hotovo!
Šírka
31 cm Hotovo!
Výška
8,5 cm Hotovo!
Hĺbka
1 cm Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Kapacita batérie
320 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tato kamera parkovací mód? Myslím tím automatickou detekci pohybu okolo vozidla, když stojí vůz zaparkován a uzamčen na parkovišti? Měl jsem již několik kamer kde bylo toto v popisu funkcí a ani jednou se mi to nepodařilo zprovoznit tak, aby tato funkce bez problémů fungovala.

Nesmyslná cena. Co je na té kameře tak výjimečného?

Diskusia a poradňa k DOD RX400W
Príslušenstvo pre DOD RX400W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOD RX400W . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOD RX400W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOD RX400W.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií