AlzaBoxy Q1 Aplikace

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set

Zobraziť katalóg
DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set
5 4 hodnotení
Darčeková sada parfumov – obsahuje: EDT 100ml + telové mlieko 100ml + EDT 10ml - 28,52 €/100 ml
Kód:  KPPF912 Produktové číslo:  3423478414358

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set

Exkluzívna darčeková súprava DOLCE & GABBANA Light Blue obsahuje toaletnú vodu EDT, telové mlieko a malý flakónik s EDT rovnakej, kvetinovo-ovocnej vône. Zahalí ženské telo príjemnou sviežosťou spájajúcou sa s ovocnými tónmi a nežnou vôňou kvetov, ktoré v závere sprevádzajú drevité a veľmi prirodzené esencie. Zmyselná kompozícia ingrediencií umožnila vznik osviežujúcej vône na letné dni, ukrytej v nadčasovom flakóne evokujúcom kúzlo talianskeho stredomoria. Rozmaznávajte svoje telo voňavým rituálom s darčekovou súpravou DOLCE & GABBANA!

Darčeková súprava DOLCE & GABBANA Light Blue a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava parfumov DOLCE & GABBANA Light Blue určená pre ženy
  • Obsahuje toaletnú vodu EDT, telové mlieko a toaletnú vodu EDT mini
  • Kvetinovo-ovocná vôňa prebúdzajúca kúzlo stredomoria počas talianskeho leta
  • Toaletná voda v nadčasovom flakóne s rozprašovačom
  • Vrátane ošetrujúceho telového mlieka rovnakej vône ako EDT

Toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue EDT (100 ml)

Exkluzívna toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue symbolizuje romantické stretnutie ženy a muža za vône sviežich letných dní v talianskom meste Faraglioni na ostrove Capri. Celá esencia slnečného dňa je uzavretá v tejto živej, kvetinovo-ovocnej vôni. Toaletná voda sa otvára osviežujúcimi tónmi sicílskeho cédru, ktorý sa spája s ostrými vibráciami zeleného jablka a nevinnými akordami zvončeka, aby zachytil kúzlo talianskeho leta. Svieži bambus sa ukrýva v srdci nádherného kvetu z energického jazmínu a jemnej bielej ruže. Zo samotného základu Light Blue sa v závere rozvonia dlhotrvajúca, sladkasto drevitá vôňa cédra a zmyselnej ambry obohatená zvodným pohladením pižma. Samotný flakón so svetlo modrým uzáverom pôsobí veľmi žensky a evokuje jasnú oblohu stredomorskej krajiny. DOLCE & GABBANA Light Blue získala niekoľko ocenení parfumov. Okrem iného bola tiež predstavená na výstave v Múzeu umenia a dizajnu v New Yorku ako jedna z najprestížnejších vôní storočia.

Čuchové tóny:
Hlava: céder, zvonček, jablko, sicílsky citrón
Srdce: jazmín, bambus, biela ruža
Základ: céder, ambra, pižmo

Zloženie:
Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Etylhexyl Methoxycinnamate, dietylamino hydroxybenzoyl, Hexyl Benzoate, Citral, Cinnamal, Linalool, BHT

Telové mlieko DOLCE & GABBANA Light Blue (100 ml)

Kombinujte vašu obľúbenú toaletnú vodu DOLCE & GABBANA Light Blue s ošetrujúcim telovým mliekom pre ešte intenzívnejšiu vôňu! Osviežujúce telové mlieko sa stará o pokožku žien zamatovo hebkou textúrou s harmonickým spojením ovocných tónov a nežných kvetov, ktoré sprevádza drevitá esencia a prirodzenosť pižma. Moderná, veľmi populárna, letná vôňa Light Blue zahalí pokožku dokonalou sviežosťou, ktorá vás bude sprevádzať po celý deň!

Aplikácia:
Telový krém naneste v potrebnom množstve na pokožku a jemne vmasírujte.

Toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue (10 ml)

Darčeková súprava DOLCE & GABBANA Light Blue ponúka jedinečnú možnosť, ako mať svoju obľúbenú, kvetinovo-ovocnú vôňu stále pri sebe! Stačí siahnuť po praktickom miniflakóniku, ktorý sa bez problémov zmestí do každej kozmetickej taštičky alebo kabelky, a vy si tak môžete dopriať luxusnú dávku voňavého zážitku nech už ste kdekoľvek!


Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Intenzita vône
Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Hlavný typ vône
Kvetinová Hotovo!
Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Hlavný typ vône
Kvetinová Hotovo!
Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!

Objem

Objem
210 ml Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky toaletné vody EdT

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set 210 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií