Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

House of Marley Rise BT – palm

Zobraziť katalóg
House of Marley Rise BT – palm
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – na uši, 50mm meniče, frekvenčný rozsah 17Hz–20kHz, so vstavaným mikrofónom a ovládaním, Bluetooth, doba prehrávania až 12 hodín
Kód:  HMR0021r5 Produktové číslo:  EM-JH111-PM

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

House of Marley Rise BT – palm Predaj skončil

House of Marley Rise BT – palm

House of Marley Rise BT - Palm sú bezdrôtové slúchadlá s ikonickým dizajnom, ktorý ctí korene tejto značky a pridáva moderné prvky. Slúchadlá sú vybavené dynamickými 50 mm meničmi so skvelými basami. Meniče sú umiestnené v pohodlných náušníkoch cez uši. Hlavový most je vyrobený z chirurgickej ocele, ktorá je potiahnutá exkluzívnou látkou Marley REWIND. Slúchadlá Rise BT sú ľahké a odolné, určite oceníte aj skladaciu konštrukciu umožňujúcu jednoduchšie prenášanie s menšími nárokmi na priestor napr. v taške alebo kabelke.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth slúchadiel House of Marley Rise BT - Palm

  • Doba prehrávania až 12 hodín
  • Skladacia konštrukcia
  • Hlavový most a puzdro z exkluzívne látky Marley REWIND
  • Odnímateľný opletený kábel sa nezamotáva
  • So vstavaným mikrofónom a ovládaním na mušli
  • Bezdrôtové bluetooth počúvanie

Slúchadlá s výdržou až 12 hodín

Opletený odnímateľný kábel s dĺžkou 145 cm sa nezamotáva a je vyrobený špeciálnou technológiou, ktorá pomáha eliminovať statickú energiu. Táto funkcia zaručuje kvalitný zvuk, ten je tak maximálne jasný a zreteľný. Na kábli sa nachádza ovládač s jedným tlačidlom a integrovaným mikrofónom. Ovládanie na kábli pre prijatie/ukončenie je kompatibilný s väčšinou mobilných telefónov. Na vybraných modeloch môže fungovať aj pre ovládanie hudby.

Bezdrôtový prenos hudby zaisťuje technológia Bluetooth. Integrovaná batéria sľubuje až 12 hodín prehrávania. House of Marley Rise BT - Palm sú tak ideálnym spoločníkom na cesty alebo odpočinok. Nabíjanie potom prebieha pomocou dodávaného microUSB kábla. Slúchadlá navyše disponujú na pravom náušníku 3-tlačítkovým ovládačom pre komfortnú obsluhu. Súčasťou balenia je štýlové puzdro taktiež z látky REWIND.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre House of Marley Rise BT – palm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Rise BT - palm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte House of Marley Rise BT - palm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: House of Marley Rise BT - palm.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií