PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Domena Nadstavec na odstraňovanie tapiet

Zobraziť katalóg
Domena Nadstavec na odstraňovanie tapiet
Nadstavec umožní rýchle a čisté odnímanie tapety, k parnému čističu EcoFLor, Crystal alebo NVT
Kód:  DOM051e Produktové číslo:  500350280

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Domena Nadstavec na odstraňovanie tapiet Predaj skončil

Domena Nadstavec na odstraňovanie tapiet

Odstraňovanie tapiet môže byť mnohokrát synonymom pre veľmi nepríjemnú, zdĺhavú a namáhavú prácu. Keď však nastane čas na výmenu alebo úplné zbavenie vašich stien starých tapiet, ľahko, rýchlo, čisto a bez námahy to teraz môžete vykonať vďaka tomuto nadstavcami na odstraňovanie tapiet. Ten vašu stenu dokáže zbaviť ako tapiet, tak aj tapetového lepidla. Nadstavec stačí jednoducho nasadiť k parnému čističu EcoFLor, Crystal alebo NVT. K rozpusteniu lepidla dochádza vďaka pare, ktorá nástavcom prechádza k papieru a pri styku s chladnou stenou kondenzuje. Tým taktiež dochádza k mäknutiu papiera, čo vám umožní ho bezpečne zložiť zo steny. Vaša práca na skrášľovaní bytu sa tak stane hrou, ktorá šetrí váš čas, zdravie i energiu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Domena Nadstavec na odstraňovanie tapiet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Domena Nástavec na odstraňování tapet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Domena Befestigungs Strippen Tapete. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Domena Befestigungs Strippen Tapete. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Domena Nástavec na odstraňování tapet.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií