DOMO DO2306Y

Zobraziť katalóg
DOMO DO2306Y
Jogurtovač 26W, 12 pohárov pre jogurty po 150 ml, časovač pre 7/9hod.
Kód:  DOMJOG01 Produktové číslo:  DO2306Y Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOMO DO2306Y

Pomocou jogurtovača DOMO DO2306Y si vyrobíte svoj vlastný lahodný a poctivý domáci jogurt, a to ako v prírodnej variante, tak aj s ovocím. Sada obsahuje 12 pohárov s objemom 150 ml s bielym plastovým viečkom. V jednej várke pripravíte 1,8 l vynikajúceho jogurtu, čím výrazne ušetríte svoj čas i spotrebovanú energiu. Prístroj vyniká svojim nízkym príkonom 26 W. Je vybavený časovačom pre 7 a 9 hodín, alebo ho môžete nastaviť na nepretržitý beh. K jogurtovač si môžete dokúpiť sadu 6 ks ďalších pohárov.

Hlavné prednosti

  • príprava výborného domáceho jogurtu
  • 12 pohárov pre jogurt s plastovým viečkom
  • úspora času a energie
  • časovač pre 7 a 9 hodín
  • nízka spotreba
  • jednoduchá výroba

Zdravý a chutný mliečny produkt

Mnoho ľudí si dopriava čerstvý jogurt na raňajky, výborný je tiež na olovrant. Môžete ho jesť na sladko s marmeládou či ovocím, ale možno ho tiež kombinovať s pikantnými pokrmami či použiť ako dressing do šalátu. Kysaný mliečny výrobok ako je jogurt je lepšie stráviteľný a pomáha obnovovať črevnú mikroflóru. Pomocou jogurtovača si vyrobíte jogurt podľa svojej vlastnej chuti a s ingredienciami, ktoré máte radi. Príprava je veľmi jednoduchá, stačí len naliať zmes do pohárov a tie vložiť do prístroja, ktorý odvedie všetku prácu. Doprajte si vynikajúci domáci jogurt a kúpte si tento skvelý jogurtovač.

Parametre a špecifikácia:

Príkon:
26 W

Rozmery:
36,2 × 15 × 31 cm

Hmotnosť:
3,1 kg

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOMO DO2306Y Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO2306Y. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO2306Y. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO2306Y. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMO DO2306Y.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií