Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

DOMO DO450GO

Zobraziť katalóg
DOMO DO450GO
4,3 4 hodnotení
Mini rúra – 1380W, objem 21l, horný, spodný ohrev, grilovacia tácka, nastavenie teploty 100–250°C, časovač až 60min, plech na pečenie, rošt, grilovacia ihla, držiak na vyťahovanie plechu
Kód:  DOTR002 Produktové číslo:  DO450GO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOMO DO450GO

Ideálna na chatu, alebo aj do kuchyne. Mini rúra spoločnosti DOMO spoľahlivo nahradí aj klasickú rúru, čím ušetríte predovšetkým veľa miesta. Vyniká moderným čiernym dizajnom, ktorý krásne dopĺňajú štýlové otočné ovládače. Môžete v nej nielen piecť, ale aj grilovať, takže stačí kuriatko pekne napichnúť na grilovaciu ihlu a dopriať mu poriadne grilovanie i s otáčaním. Pomocou jednoduchého ovládania si ľahko vyberiete jednu zo štyroch funkcií ohrievania, nastavíte požadovanú teplotu, alebo časovač.

Funkcie a vlastnosti

  • 4 funkcie pečenia
  • Regulátor teploty 100 – 250 °C
  • Sklenené dvierka
  • Vnútorný povrch z nehrdzavejúcej ocele
  • Objem 21 l
  • Termostat s kontrolkou
  • Časovač na 60 minút

Malá, ale dôvtipná

Aj napriek svojim kompaktným rozmerom ponúka táto rúra široké možnosti, ktoré ocení naozaj každý. Teplotu môžete regulovať v rozsahu 100 – 250 °C. Samozrejmosťou je možnosť prepínania funkcií ako napríklad horný ohrev, horný + spodný ohrev (spodný ohrev sa samotný nedá zapnúť), pečenie, grilovanie s otáčaním, či zapekanie. Vyhotovenie vnútornej časti z nehrdzavejúcej ocele je veľmi odolné a dobre sa čistí. Súčasťou balenia je aj veľké množstvo príslušenstva, medzi ktoré patrí plech na pečenie, rošt, ihla na grilovanie a držiak na vyťahovanie plechu.

Doplňujúce informácie

  • Vnútorné rozmery prístroja: 30 × 29 × 24,5 cm (š × h × v)
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Výška
31 cm Hotovo!
Šírka
50 cm Hotovo!
Hĺbka
31 cm Hotovo!
Typ
Teplovzdušná Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Výška
31 cm Hotovo!
Šírka
50 cm Hotovo!
Hĺbka
31 cm Hotovo!

Typ

Typ
Teplovzdušná Hotovo!

Vlastnosti

Objem
21 l Hotovo!
Príkon
1 380 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Termostat, Časovač Hotovo!
Programy rúry
Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Zakúpil som si produkt DOMO DO450GO. Ak sa nemýlim, predajca má dodať okrem záručného listu aj návod v slovenskom jazyku, spolu s tovarom. Žiadny odkazy na web stránku výrobcu nie je v zákone spomenutý. Nakoľko osobne mám internet, pozrel som si aj stránku výrobcu. Okrem všeobecného popisu výrobku nie je pri tomto nikde odkaz na návod k bezpečnému používaniu Odkaz do neznáma Ako predajca zabezpečí to, čo je mu uložené zákonom? Alebo sa kupujúci má obrátiť na SOI?

Diskusia a poradňa k DOMO DO450GO
Príslušenstvo pre DOMO DO450GO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO450GO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO450GO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO450GO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMO DO450GO.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií