PET PET

DOMO DO486BL

Zobraziť katalóg
DOMO DO486BL
Stolný mixér 1200 W, nádoba 2l, 3 automatické programy, vodotesné drvenie ľadu, veko s plniacim otvorom, samočistiaca funkcia, materiál nádoby Tritan
Kód:  DOMMS003 Produktové číslo:  DO486BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOMO DO486BL

Profesionálny stolový mixér Domo ohromí niekoľkými funkciami, ktoré vám značne uľahčia prácu v kuchyni. Je vybavený tromi funkciami: teplá polievka, smoothie a zeleninové pyré, ktoré zvládne pripraviť takmer sám. Vďaka funkciám teplá polievka, smoothie a zeleninové pyré povznesie mixér Domo vaše varenie na skutočne profesionálne kulinárske umenie. Kým mixér pracuje, vy sa môžete v pokoji venovať iným činnostiam. Nemusíte sa báť prestať mixéru absolútne venovať pozornosť: po dokončení práce sa sám vypne.

Pre svoj príkon 1200 W je jedným z najvýkonnejších stolových mixérov na trhu. V kombinácii s kvalitným uložením celokovových prevodov vyvinie rýchlosť až 26000 ot./min.a rozdrví tak všetky dostupné suroviny na varenie vrátane ľadu. Medzi motorovou časťou a nádobou je uložená gumová tlmiaca vložka, ktorá eliminuje vibrácie a otrasy spôsobené vysokými otáčkami.

Plynule otočný ovládač rýchlosti a pulzný spínač poskytuje 100 % kontrolu nad výsledným stupňom rozomletia. Sami si môžete zvoliť, ako jemnú konzistenciu má mixér pripraviť.

Nádoba mixéra je vyrobená z bezpečnostného patentovaného materiálu TritanTM bez obsahu BPA látok. Objem nádoby 2 litre plne postačuje na prípravu všetkých avizovaných pokrmov. Tvar nádoby je špeciálne prispôsobený na tvorbu vzdušného víru na zapracovanie celého objemu spracovávaných surovín. Nádoba je navyše vybavená dokonale tesniacim vekom, vnútri ktorého je plniaci otvor na pohodlné pridávanie surovín bez nutnosti odstaviť nádobu z prevádzky. Plniaci otvor je uzavretý plastovou odmerkou s objemom 90 ml.

Využitie mixéra

  • Mixovanie a mletie všetkých dostupných ingrediencií na varenie
  • Zo studených surovín pripraví teplú polievku
  • Lahodné smoothie koktaily ako významný zdroj vlákniny a vitamínov
  • Namelie obilniny, kávu aj orechy, nadrví ľad
  • Pripraví nátierky a dresingy z čerstvých surovín
  • Vyrobí aj lahodnú zmrzlinu

Parametre

  • Plynulý ovládač rýchlosti
  • Nádoba z materiálu Tritan BPA free s objemom 2 l
  • Vodotesné veko s plniacim otvorom
  • Samočistiace funkcie
  • Rozmery: 26 × 26 × 45 cm
Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať
 

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Smoothie, Drvenie ľadu Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie, Drvenie ľadu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOMO DO486BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO486BL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO486BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO486BL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMO DO486BL.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií