AP+ nový vizuál Guzzanti

DOMO DO534FR 3 v 1

Zobraziť katalóg
DOMO DO534FR 3 v 1
4,7 6 hodnotení
Teplovzdušná fritéza teplovzdušná, počet fritovacích košov 1, príkon 1800 W, objem nádoby 10 l, vhodné do umývačky, časovač, termostat, displej, regulácia teploty a automatické programy, max. teplota 200 °C, min. teplota 65 °C, farba čierna
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DOMFR686 Produktové číslo:  DO534FR Stránky výrobcu
DOMO DO534FR 3 v 1 117,14 € Momentálne nedostupné

DOMO DO534FR 3 v 1

Nebaví vás vymieňať olej vo fritovacom hrnci a radi by ste si pripravili zdravšie pokrmy? Fritéza DOMO DO534FR 3 v 1 je užitočným pomocníkom do každej modernej kuchyne. Tento hrniec na fritovanie je vybavený hliníkovou nádobou a fritovacím košom, s ktorým bez najmenších problémov ufritujete akékoľvek obľúbené jedlo. Teplotu fritovania fritovacieho hrnca DOMO DO534FR 3 v 1 ľahko nariadite pomocou termostatu od hranice 65 °C až do 200 °C, teplotu teda možno nastaviť podľa vyprážaných potravín. Fritéza DOMO je vybavená prehľadným dotykovým displejom. Časovač vás bude informovať o dosiahnutí času potrebného na vyprážanie. Dohromady poskytne 7 fritovacích programov.

Kľúčové vlastnosti teplovzdušnej fritézy DOMO DO534FR 3 v 1

  • Nastaviteľná teplota v rozsahu 65 – 200 °C
  • Časovač nastaviteľný po minúte a to v rozmedzí 1 – 60 min
  • Farba a klasický dizajn fritovacieho hrnca dobre zapadne do moderne aj klasicky zariadeného interiéru
  • LED panel zobrazuje nastavenia, funkcie a priebeh zvoleného programu
  • Plne digitálne dotykové ovládanie všetkých funkcií; počas spusteného programu je možné meniť teplotu, čas aj otáčanie fritovacieho koša
  • Osvetlenie vnútorného priestoru pri otvorení dvierok
  • Príkon teplovzdušnej fritézy air fryer DOMO DO534FR 3 v 1 je 1 800 W
  • Smažte zdravo len na pár lyžičkách alebo bez oleja
  • 7 fritovacích programov a jeden program na sušenie
  • Sušenie pri teplote 30 80 °C s dobou 2 24 h po 0,5 h
  • Teplovzdušná fritéza DOMO DO534FR 3 v 1 má vo výbave termostat
  • Jednotlivé časti je možné umývať v umývačke
  • Valcový fritovací kôš s objemom 2,9 l
  • Počet filtrovacích košov: 1
  • Zvuková signalizácia pri otvorení dvierok, stlačení dotykového panelu, signál po skočení ohrevu
  • Súčasťou balenia plný plech na pečenie, 3× antikorová mriežka na fritovanie alebo sušenie, valcový fritovací kôš s objemom 2,9 litra, odnímateľná rukoväť pre pohodlnú manipuláciu s fritovacím košom
  • Čierne farebné vyhotovenie

Zdravé, ale napriek tomu vyprážané vo fritéze DOMO DO534FR 3 v 1

Fritéza DOMO DO534FR 3 v 1 disponuje technológiou teplovzdušného vyprážania, s ktorou môžete pripravovať vyprážané suroviny zdravšie ako s klasickou fritézou na pár lyžičkách oleja. K dispozícii má tiež 8 prednastavených programov (7 fritovacích a 1 na sušenie), ktoré vám pomôžu s prípravou obľúbených pokrmov. Všetko si jednoducho nastavíte na prehľadnom displeji.

Teplovzdušná fritéza s otočným valcovým fritovacím košom

Súčasťou teplovzdušnej fritézy DOMO DO534FR 3 v 1 je fritovací valcový kôš s objemom 2,9 litra, ktorý je vhodný na prípravu chrumkavých hranoliek bez tuku. Počas fritovania sa kôš neustále otáča, vďaka čomu zaisťuje rovnomerné prepečenie.

Užitočné funkcie fritézy DOMO DO534FR 3 v 1

Na LED paneli sa vám zobrazia nastavenia, funkcie a priebeh celého programu, ktorý si vyberiete. Pomocou dotykového ovládania si nastavíte všetky potrebné funkcie. Jednoducho môžete nastaviť teplotu, čas, samostatné ovládanie vnútorného osvetlenia, otáčanie fritovacieho koša či prednastavený program. Pri otvorení dvierok vás upozorní zvuková signalizácia, rovnako tak vás fritéza bez oleja upozorní, až dokončí program. Teplovzdušná fritéza air fryer DOMO DO534FR 3 v 1 je vybavená bezpečnostnou poistkou proti zapnutiu s otvorenými dvierkami. Pri otvorení dvierok sa vnútorný priestor automaticky osvetlí. Nechýba tiež automatické vypnutie a vyfúkanie horúceho vzduchu po skončení ohrevu.

Nastaviteľná teplota aj čas

Pri fritéze DOMO DO534FR 3 v 1 si môžete nastaviť teplotu v rozmedzí 65  200 °C podľa daného typu pokrmu. Fritéza disponuje nastaviteľným časovačom od 1 minúty až po 60 minút. Všetko si tak nastavíte podľa svojich potrieb.

Teplovzdušná fritéza DOMO DO534FR 3 v 1 s fritovacími mriežkami

Súčasťou príslušenstva teplovzdušnej fritézy DOMO DO534FR 3 v 1 sú fritovacie mriežky, ktoré využijete na prípravu lahodných špízov, šťavnatého kurčaťa, plátkov mäsa či grilovanej zeleniny. Pokrmy je možné pripravovať naraz, stačí mriežky dať nad seba. Rýchlo a hlavne zdravo pripravíte množstvo lahodných receptov pre vás a vašu rodinu. Fritovací hrniec DOMO DO534FR 3 v 1 sa totiž rozohreje iba počas 3 minút od jej zapnutia.

Premeňte fritézu na sušičku pomocou jedného tlačidla

Fritézu DOMO DO534FR 3 v 1 môžete v priebehu okamihu premeniť na sušičku. Na to vám postačí stlačenie jediného tlačidla. Pri procese sušenia si môžete nastaviť teplotu už od 30 °C a dobu sušenia až na 24 hodín. Usušte si obľúbené ovocie, zeleninu, huby či bylinky. Vo fritéze bez oleja DOMO DO534FR 3 v 1 môžete dokonca sušiť mäso alebo ryby.



Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!
Hĺbka
41 cm Hotovo!
Šírka
31,5 cm Hotovo!
Výška
39,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
41 cm Hotovo!
Šírka
31,5 cm Hotovo!
Výška
39,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,3 kg Hotovo!

Typ fritovania

Typ fritovania
Horúci vzduch Hotovo!

Objem

Objem
10 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Regulácia teploty, Automatické programy Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 800 W Hotovo!
Počet fritovacích košov
1 Hotovo!
Minimálna teplota
65 °C Hotovo!
Maximálna teplota
200 °C Hotovo!
Počet programov
8 Hotovo!
Ovládanie
Digitálne Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Termostat, Vhodné do umývačky Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou opravdu součástí 2 ks plechu na přípravu jídla a 3 ks děrovaných plechů na sušení ? Děkuji

Maximální náplň oleje 2,9 l - opravdu?

Diskusia a poradňa k DOMO DO534FR 3 v 1
Príslušenstvo pre DOMO DO534FR 3 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO534FR 3v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO534FR 3in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO534FR 3in1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMO DO534FR 3 az 1-ben.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií