Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DOMO DO7086S

Zobraziť katalóg
DOMO DO7086S
Parný generátor 2400W, tlak pary 6bar, para 140g / min, parný ráz 240g / min, 3 úrovne nastavenia pary, objem nádržky na vodu 1.7l, keramická žehliaca plocha Smart Glide, rýchle nahriatie do 2 minút
Kód:  DOMPG001 Produktové číslo:  DO7086S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOMO DO7086S

V dnešnej dobe vymožeností a najnovších moderných technológii možno nahradiť už takmer všetko. Rovnako tak je to aj u žehličiek. Ak sa vám tá vaša zdá príliš fádne a zastaraná, jednoducho ju vymeňte za výkonný parný generátor, ktorý vyniká stálym prúdením pary a vyšším výkonom. S týmto produktom sa žehlenie zmení v príjemnú pracovnú činnosť.

vlastnosti

  • Silný prúd pary
  • Vysoký parný ráz
  • automatické vypnutie
  • Vyberateľná nádržka s vodou
  • Hladká keramická žehliaca plocha Smart Glide
  • Jednoduché a bezpečné doplňovanie vody
  • Protišmyková úprava rukoväte
  • Praktický priestor pre namotanie prívodného kábla

dokonalé žehlenie

Všetky potrebné časti boli presunuté do oddelenej parné stanice. Samostatná žehlička tak má príjemnú nízku hmotnosť, vďaka ktorej sa ani pri dlhom žehlení nedostaví nepríjemná bolesť chrbta. Po zapnutí do elektrickej siete je prístroj schopný chodu do 2 minút. Pokiaľ už žehličku nepoužívate, nemusíte sa báť, že by ste ju zabudli vypnúť. Disponuje funkciou, ktorá ju v prípade nečinnosti vypne automaticky. V parnej stanici nájdete kotvisko, ktoré poslúžia na uskladnenie žehličky a ušetrí vám tak veľa miesta.

Jedinečná plocha Smart Glide

Pohodlné žehlenie vám zaistí hladká keramická žehliaca plocha Smart Glide, vďaka ktorej vám bude žehlička sama kĺzať po bielizni. Parný generátor produkuje stály prúd pary o nižšej vlhkosti. Oproti bežným žehličkám sa bielizeň toľko nebieli a žehlenie je oveľa šetrnejší. Zaiste uvítate aj 3 úrovne nastavenia pary a zvislé naparovanie. Systémová žehlička s parným generátorom sa tak bezpochyby stane užitočným pomocníkom v každej domácnosti.

Doplňujúce informácie

  • Príkon: 2400 W
  • Výkon parného generátora: 6 bar
  • Parný ráz: 240 g / min
  • Objem nádržky: 1,7 l
  • Priebežné množstvo pary: 140 g / min
  • Dĺžka prívodnej hadice pary: 1,5 m

Parametre a špecifikácia

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný ráz
240 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný ráz
240 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den s touto zehlickou jsem spokojený ale O uzel jsem odvapnoval podle návodu a kontrolka neustále svítí malíku roztok ocet voda náhreju a vypnu a potom po 2 hodinách vodu dam pryč a vyplachnu a naliji trochu čisté zavřu a stále neni dokončeno čištění protože kontrolka svítí. Zajímalo by me kde dělám chybu děkuji moc za pomoc

Diskusia a poradňa k DOMO DO7086S
Príslušenstvo pre DOMO DO7086S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO7086S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMO DO7086S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO7086S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMO DO7086S.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií