Domoclip DOC176

Zobraziť katalóg
Domoclip DOC176
Mini rúra – grilovacia, odnímateľná nepriľnavá grilovacia plocha s rozmerom 36.5×19cm, integrovaná rúra s varnou mriežkou z nerezovej ocele, miska na mastnotu, chladná dotyková rukoväť, nastaviteľný termostat až 190°C, 4 protišmykové nôžky
Kód:  DOMMT003 Produktové číslo:  DOC176

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Domoclip DOC176

Mini rúra Domoclip DOC176 má odnímateľnú nelepivú grilovaciu plochu a integrovanú rúru s varnou mriežkou z nehrdzavejúcej ocele. Je vhodná na grilovanie doma, na záhrade, na chate a všade tam, kde je možný prístup k elektrickému prúdu. Pokrmy je možné grilovať a rozpekať pomocou nastaviteľného termostatu až do teploty 190 °C. Stabilitu rúry zaisťujú 4 protišmykové nožičky a chladná rukoväť rúry bráni popáleniu pri manipulácii. Využite pre domáce grilovanie malú rúru, ktorá griluje aj rozpeká zároveň!

Vlastnosti mini rúry Domoclip DOC176

  • Griluje a rozpeká zároveň
  • Je elektrická s príkonom 1 500 W
  • Má odnímateľnú grilovaciu plochu
  • Súčasťou rúry je mriežka z nehrdzavejúcej ocele a odkvapkávacia miska na mastnotu
  • Termostat je nastaviteľný do 190 °C
  • Má 4 protišmykové nohy
  • Rukoväť rúry sa nezahrieva
  • Grilovacia plocha má rozmer 36,5 × 19 cm

Malé grilovanie vo veľkom štýle

Malá grilovacia rúra vám umožní grilovať doma alebo všade tam, kam si rúru prenesiete a zapojíte do elektrickej zásuvky. Môžete na nej grilovať mäso aj zeleninu a vnútri rúry rozpekať pečivo alebo ohrievať pokrmy. Rúra je skvelým pomocníkom pri domácom grilovaní aj na záhradnú párty. Užite si obľúbené grilovanie kedykoľvek sa vám zachce!

 
Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Domoclip DOC176 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip DOC176. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Domoclip DOC176. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Domoclip DOC176. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Domoclip DOC176.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií