Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Domoclip DOD135

Zobraziť katalóg
Domoclip DOD135
5 1 hodnotení
Prekvapkávací kávovar – príkon 600W, integrovaný mlynček na kávu, sklenená nádoba s objemom 0.6l, možnosť použitia mletej aj zrnkovej kávy, LED kontrolka, spínač on/off, automatické vypnutie, vyhotovenie nerez/plast
Kód:  DOM010 Produktové číslo:  DOD135

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Domoclip DOD135

Byť len na stlačenie jedného tlačidla od čerstvo namletej a pripravenej kávy? S kávovarom od francúzskej značky Domoclip sa tento sen stane skutočnosťou. Nechajte si ním uvariť lahodnú prekvapkávanú kávu, na jej prípravu môžete použiť nielen mletú, ale aj zrnkovú kávu. Vďaka integrovanému mlynčeku kávovar zrná namelie tesne pred samotnou výrobou vášho životabudiča, takže sa do neho esenciálne oleje dostanú v najlepšom možnom stave a vy si svoju kávu budete môcť ešte viac vychutnať. 

Kľúčové vlastnosti

  • Integrovaný mlynček pre vždy čerstvo namletú kávu
  • Objem nádoby 600 ml vystačí pre 3 – 4 šálky
  • Možnosť použitia zrnkovej aj mletej kávy
  • Veľmi jednoduché ovládanie jediným tlačidlom
  • Automatické vypnutie
  • Elegantné čiernostrieborné vyhotovenie kompaktných rozmerov

Uvaríte si kávu aj poslepiačky

Doprajte si výbornú kávu plnú chuti za každých okolností. Stlačiť tlačidlo a spustiť proces prípravy hravo zvládnete aj v rannom polospánku. Kapacita nádobky na prekvapkávanú kávu pohodlne vystačí až na 4 šálky, vďaka čomu bude aj príprava pohostenia pre návštevu rýchla. 

Doplňujúce informácie:

Príkon:
600 W

Možnosť sklenenú nádobku umývať v umývačke:
Áno

Rozmery:
27,2 × 19,3 × 30 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má kavovar funkci odlozeneho startu?

Diskusia a poradňa k Domoclip DOD135
Príslušenstvo pre Domoclip DOD135 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip DOD135. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Domoclip DOD135. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Domoclip DOD135.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií