PET Aplikace

Domoclip DOM318

Zobraziť katalóg
Domoclip DOM318
Multifunkčný hrniec 265 W, kapacita 5,5 l po uvarení, vyberateľná vnútorná nádoba 3 l (pred varením), antikorový plášť, sklenená pokrievka, 3 nastavenie úrovne teploty
Kód:  DOM004 Produktové číslo:  DOM318 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Domoclip DOM318

Multifunkčný hrniec Domoclip DOM318 je hrniec určený hlavne na pomalé varenie či pečenie. Hrniec je oválny, vonkajší obal je z leštenej ocele. Kapacita 5,5 l zabezpečí pohodlné varenie pre 4 - 6 osôb. Svetelný indikátor ukazuje, či je hrniec zapnutý. Teplota sa dá voliť v 3 možnostiach - pomalé varenie, rýchle varenie a udržiavanie teploty. Sklenené veko vám umožní sledovať proces varenia. Teplotne odolná uchá umožňujú pohyb s hrncom aj v priebehu varenia a protišmykové nožičky zabezpečujú bezpečné použitie.

Kľúčové prednosti

  • Možnosť pomalého varenia
  • Kapacita 5,5 l, vhodný pre rodiny
  • Vyberateľná elegantná keramická nádoba
  • Jednoduché umývanie
  • Sklenené veko

Kvalitná príprava jedla

Možnosť pomalého varenia je výhodou hrnca Domoclip. Pomalé varenie zabraňuje pripáleniu potravín. V priebehu varenia nie je potrebné miešať. Jedlo si uchováva hodnotné živiny a tiež svoju štruktúru. Vďaka tomu bude vaše jedlo lahodné. Môžete vyskúšať týmto spôsobom pripraviť svoje obľúbené, ale aj tradičné recepty.

Jednoduché a efektívne použitie

Hrniec Domoclip má vyberateľnú keramickú nádobu, vďaka čomu sa jedlo môže servírovať na stôl priamo z tejto nádoby. Táto nádoba sa dá umývať v umývačke alebo tiež uskladniť aj v chladničke spolu s jedlom.

Parametre a špecifikácia

Typ
Hrniec s pomalým ohrievaním, Multifunkčný hrniec Hotovo!
Funkcie
Udržanie teploty Hotovo!
Príkon
265 W Hotovo!
Objem
5,5 l Hotovo!
Počet nádob
1 ks Hotovo!

Typ

Typ
Hrniec s pomalým ohrievaním, Multifunkčný hrniec Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Udržanie teploty Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
265 W Hotovo!
Objem
5,5 l Hotovo!

Počet nádob

Počet nádob
1 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky multifunkčné hrnce
» Všetky pomalé hrnce

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Domoclip DOM318 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip DOM318. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMOCLIP DOM318. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMOCLIP DOM318. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Domoclip DOM318.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií