Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Domoclip DOP122

Zobraziť katalóg
Domoclip DOP122
Stolný mixér 900 W, nádoba na mixovanie s objemom 1,75 l, funkcia ohrevu, LED displej, prehľadný ovládací panel, pulzné funkcie, 3 rýchlosti mixovania, nastavenie teploty do 100° celzia, časovač, antikorové nože, odnímateľné veko s otvorom, automatické zastavenie, čierna
Kód:  DOM006 Produktové číslo:  DOP122 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Domoclip DOP122

Mixér Domoclip DOP 122 je vhodný nielen na klasické mixovanie štiav, smoothie a koktailov, ale vďaka funkcii ohrevu až 100 °C tiež na prípravu polievok a omáčok. Mixér disponuje pulznou funkciou na ešte dokonalejšie rozmixovanie a premiešanie prísad, tromi rýchlosťami mixovania, časovačom (od 30 minút do 12 hodín) a automatickým zastavením. Určite oceníte aj čepele z ušlachtilej ocele, protišmykové nožičky a čistiacu kefku. Nádoba mixéra má objem 1,75 l. Všetky nastavenia prehľadne uvidíte na ukazovateli LED. Príkon prístroja je 450 až 900 W. 

Kľúčové vlastnosti

  • mixovanie štiav, smoothie a koktailov, príprava polievok a omáčok
  • ohrev až 100 °C
  • pulzné funkcie na dokonalé rozmixovanie a premiešanie prísad
  • čepele z ušlachtilej ocele, protišmykové nožičky, čistiaca kefka
  • automatické zastavenie
  • časovač od 30 minút do 12 hodín
  • nádoba s objemom 1,75 l

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Smoothie Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Domoclip DOP122 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip DOP122. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMOCLIP DOP122. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMOCLIP DOP122. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Domoclip DOP122.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií