Domoclip Sada na víno GS122

Zobraziť katalóg
Domoclip Sada na víno GS122
Sada na víno – na víno v darčekovej krabičke, vývrtka z antikorovej ocele, rezačka fólie, darčekové balenie v elegantnej čiernej krabičke
Kód:  SPTsc1534 Produktové číslo:  GS122

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Domoclip Sada na víno GS122 Predaj skončil

Domoclip Sada na víno GS122

Každý znalec vína ocení týchto pomocníkov pri jeho servírovaní. Potešte krásnym elegantným darčekovým balením. Sada obsahuje praktickú kovovú vývrtku z antikorovej ocele a oceníte najmä rezačku fólie na hrdle fľaše. Buďte profesionál. 

Kľúčové vlastnosti

  • Sada z antikorovej ocele
  • Praktická vývrtka
  • Darčekové balenie v elegantnej krabičke

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Domoclip Sada na víno GS122 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip Sada na víno GS122. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Domoclip Weinset GS122. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Domoclip Weinset GS122. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sada Domoclip bornyitó GS122.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií