MS hokej BOOST JBL

Doogee X90L

Zobraziť katalóg
Doogee X90L
3,7 7 hodnotení
Mobilný telefón 6.1" LTPS 1 280 × 600, procesor MediaTek MT6739 4-jadrový, RAM 3 GB, microSD až 128 GB, zadný fotoaparát 8 Mpx (f/2.2)+5 Mpx, predný fotoaparát 5 Mpx, GPS, LTE, Jack (3.5mm) a USB micro, čítačka odtlačkov prstov, hybridný slot, neblokovaný, batéria 3400 mAh, Android 9.0 Pie
Kód:  DGE2321ax

Doogee X90L

vlastnosti telefónu

153,9 mm

Doogee X90L

72,8 mm

Doogee X90L

9,9 mm

Hmotnosť telefónu: 150 g

Úhlopříčka displeje

6,1"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 9.0 Pie

Typ operačného systému

Výdrž baterie

3 400 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

Dual Nano Sim

Typ SIM karty

Rozměry

153,9 × 72,8 × 9,9 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

16 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 + 5 + 5 Mpx

Fotoaparát

Připojení

4G/ LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Micro SD

Slot na pamäťové karty

Váha

150 g

Hmotnosť telefónu

Ak patríte medzi tých, ktorí túžia po modernom smartfóne, ale radi ušetríte, mohol by vás zaujať nový Doogee X90L spĺňajúci základné požiadavky inteligentného telefónu za veľmi prívetivú cenu. Predná strana Doogee X90L disponuje niekoľkými snímačmi, kamerou a vodoodolným 6,1" LTPS displejom. Na zadnej strane potom okrem známeho loga Doogee nájdete duálny fotoaparát s prisvetľovacou diódou a čítačku odtlačkov prstov. Elegantnú zaoblenú konštrukciu v čiernej, fialovej a zelenej farbe chráni 4-jadrový procesor MediaTek MT6739 s frekvenciou až 1,5 GHz zaisťujúci dostatok výkonu pre menej náročné hry a aplikácie.

Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Doogee X90L

  • Cenovo dostupný mobilný telefón X90L od značky Doogee
  • Vodoodolný LTPS displej s uhlopriečkou 6,1"
  • Duálny fotoaparát doplnený LED osvetlením
  • Štvorjadrový procesor a 3 GB operačná pamäť
  • Disponuje čítačkou odtlačkov prstov a funkciou rozpoznania tváre
  • Interná 16 GB pamäť s možnosťou rozšírenia až do 128 GB
  • Dual SIM – možnosť pripojenia 2 Nano SIM kariet
  • Vo vyhotovení Midnight Black, Emerald Green a Phantom Purple

Doogee X90L uchová vaše digitálne spomienky

Vďaka pomerne veľkému displeju a dvojici fotoaparátov môžete všetky vaše zážitky uchovať v digitálnej podobe. Fotografie z osláv v podobe selfie alebo napríklad kvalitné fotky prírody si môžete kedykoľvek zobraziť na vodoodolnom 6,1" LTPS displeji s rozlíšením 600 × 1 280 px, čo je dostatok pre príjemnú vizualizáciu. Dva zadné fotoaparáty zachytia pekné snímky v rozlíšení 8 + 5 Mpx. Predný 5 Mpx fotoaparát využijete pre parádne selfie fotky a na odomknutie vášho smartfónu pomocou funkcie rozpoznania tváre. S Doogee X90L vám nič nebráni v sledovaní vašich obľúbených programov na YouTube a iných streamovacích platformách.

Štandardné vybavenie a dostatočná konektivita

Medzi bezdrôtovými technológiami, ktoré Doogee X90L ovláda, nájdete bezdrôtový modul WiFi a Bluetooth. Na rýchle surfovanie na cestách je pre vás pripravená technológie 4G/LTE a taktiež GPS, aby ste sa nikdy nestratili. Pre všetkých používateľov využívajúcich viac telefónnych čísel je tu pripravený duálny slot pre dve Nano SIM karty. Batéria v smartfóne Doogee má kapacitu 3 400 mAh. Rozhodne oceníte aj čítačku odtlačkov prstov, ktorá sa nachádza na zadnej strane mobilného telefónu Doogee X90L.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Doogee X90L
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Doogee X90L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Doogee X90L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Doogee X90L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Doogee X90L.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií