Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dovado Pre LTE / 3G

Zobraziť katalóg
Dovado Pre LTE / 3G
5 2 hodnotení
Router WiFi (802.11b / g / n 300Mbps), 4x GLAN, 1x Gwan, 2x USB port pre 3G / 4G (LTE) modemy až 300Mbps, NAS, GPS, odnímateľná 3dBi anténa, vzdialené ovládanie
Kód:  KN053e Produktové číslo:  GSXDP

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dovado Pre LTE / 3G

Kvalitné router s gigabitovým káblovým pripojenia pre štyri stanice aj bezdrôtovým WiFi pripojením. Pre internetový prístup pripojíte ADSL modem či iný WAN prostriedok, ktorý zdieľanie internet naprieč vašej sietí. Okrem toho má 2 USB porty s podporou 3G modemov až do rýchlosti 150 Mbps u LTE, čo sa bude hodiť ako záloha v prípade zlyhania hlavného pripojenie internetu cez kábel. Rovnako tak sa osvedčí na dočasnom pracovisku, kde dá prístup do siete všetkým zariadeniam v okolí. Druhý USB port možno využiť pre zdieľanie disku, ale aj pre pokročilých USB moduly, ako je Tellstick pre domáce automatizáciu či ovládania zásuviek a USB GPS pre lokalizáciu.

Prakticky všetky funkcie a zisťovanie stavu sú dostupné cez komfortné mobilné aplikácie pre Apple iOS a Google Android prístroja. SMS ovládanie umožní jednoducho ovládať router pomocou SMS (vyžiadanie stavu spojenia, reštart, odpojenie, pripojenie, ovládanie spotrebičov / zásuviek) a prijímať správy o stave ( reštart, výpadok spojenia, znovunadviazanie spojenia, dosiahnutí nastaveného limitu prenesených dát, prepojenie linky pri záložným spojenia). SMS ovládanie môžu používať iba užívatelia mobilných čísel, ktoré v routeru nastavíte. Ďalšou zaujímavou funkciou je Wake-on-LAN, teda zapnutie počítačov zo standby režime cez SMS, web alebo podľa časového plánu.
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hello, can u tell me what's the difference from dovado ac pro model?

Diskusia a poradňa k Dovado Pre LTE / 3G
Príslušenstvo pre Dovado Pre LTE / 3G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dovado Pro LTE/3G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pro bringt LTE / 3G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pro bringt LTE / 3G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pro hoz LTE / 3G.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií