AlzaPlus+ děti Aplikace

DOVE Refreshing darčeková kazeta

Zobraziť katalóg
DOVE Refreshing darčeková kazeta
Darčeková sada kozmetiky – pre ženy, obsahuje sprchovací gél Refreshing 250ml a antiperspirant v spreji Invisible Dry Clean Touch 150ml, vôňa uhorky a zeleného čaju - 2,10 €/100 ml
Kód:  VBAL8286 Produktové číslo:  8710522980286 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Refreshing darčeková kazeta Predaj skončil

DOVE Refreshing darčeková kazeta

Darujte svojim blízkym to najlepšie v starostlivosti o pokožku od firmy DOVE. Vďaka kvalitnému zloženiu, jemnej a nežnej starostlivosti a perfektným výsledkom ocení túto súpravu úplne každý. Kozmetický set obsahuje šetrný sprchový gél a antiperspirant v spreji. Bohaté zloženie sprchového gélu pokožku spevňuje a dodáva jej prirodzenú pružnosť. Hodvábna starostlivosť je určená na každodenné použitie, po pravidelnom používaní bude vaša pokožka krásne rozjasnená a posilnená. Antiperspirant DOVE Invisible Dry v spreji vás chráni proti potu a nepríjemnému zápachu po dobu až 48 hodín. Nezanecháva biele stopy, takže môžete nosiť svoje obľúbené oblečenie v akejkoľvek farbe bez zanechania škvŕn. Darčeková kozmetická sada DOVE Refreshing sa ukrýva v elegantnej bielo-tyrkysovej škatuľke, ktorá svojím čistým dizajnom skvele vystihuje značku DOVE.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej kazety DOVE Refreshing

  • Darčeková sada kozmetiky pre ženy od DOVE
  • Dodávaná v elegantnom balení
  • Set DOVE obsahuje sprchový gél a antiperspirant
  • Šetrná očista pokožky a hĺbková starostlivosť
  • Produkty so špeciálnym zložením
  • Kozmetická súprava DOVE Refreshing je vhodná pre všetky typy pokožky

Obsah: 
Dove sprchový gél Refreshing 250 ml
Dove antiperspirant sprej Invisible Dry Clean Touch 150 ml

Zloženie sprchového gélu:
Aqua, Sodium lauroyl glycinate, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauroyl isethionate, Sodium chloride, Lauric acid Glycerin Parfum Benzoic acid BHT Butylene glycol Carbomer, Citric acid, Coco-glucoside, DMDM hydantoin Iodopropynyl butylcarbamate, PEG-150 pentaerythrityl tetrastearate, PPG-2 hydroxyethyl cocamide Sodum benzoate Sodium hydroxide, Sodium isethionate, Stearic acid Styrene/acrylates copolymer ,Tetrasodium, EDTA, Zinc oxide Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Citronellol, Hexyl, Cinnamal,Limonene, Linalool, Cl19140, Cl 42090.

Zloženie antiperspirantu:
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Aluminum hlorohydrate, Parfum, Disteardimonium hectorite, Octyldodecanol, BHT, Helianthus annuus seed oil, Propylene carbonate, Dimethiconol,Tocopheryl acetate, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate,Butylphenyl methylpropional, Cinnamyl alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol,Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal ,Limonene, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Antiperspirant, Sprchový gél Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Antiperspirant, Sprchový gél Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Refreshing darčeková kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Refreshing dárková kazeta. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Refreshing.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií