Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

DOVE Renewing 2 darčeková kazeta

Zobraziť katalóg
DOVE Renewing 2 darčeková kazeta
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – pre ženy, obsahuje sprchovací gél Renewing 250ml s ružovým ílom a antiperspirant v spreji Go fresh Acai 150ml - 1,72 €/100 ml
Kód:  VBAL8287 Produktové číslo:  8710522980323 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Renewing 2 darčeková kazeta

Darujte svojim blízkym to najlepšie v starostlivosti o pokožku od firmy DOVE. Vďaka kvalitnému zloženiu, jemnej a nežnej starostlivosti a perfektným výsledkom ocení túto sadu úplne každý. Kozmetický set obsahuje šetrný sprchový gél a antiperspirant v spreji. Zloženie sprchového gélu je obohatené ružovým ílom, ktorý vyniká hĺbkovými čistiacimi schopnosťami. Antiperspirant vás zase spoľahlivo ochráni pred potom a prevonia vašu pokožku jemnou vôňou plodov acai. Darčeková sada DOVE Renewing 2 sa ukrýva v elegantnej bielo-fialovej krabici, ktorá svojim čistým dizajnom skvele vystihuje značku DOVE.

Kľúčové vlastnosti darčekové kozmetické kazety DOVE Renewing 2

  • Darčeková sada pre ženy
  • Dodávaná v elegantnom balení
  • Set DOVE obsahuje sprchový gél a antiperspirant
  • Šetrná očista pokožky a hĺbková starostlivosť
  • Produkty so špeciálnym zložením
  • Súprava DOVE Renewing 2 je vhodná pre všetky typy pokožky

obsah:
Dove sprchový gél Renewing 250 ml
Dove antiperspirant sprej Go fresh Acai 150 ml


Zloženie

Sprchový gél:
Aqua, Sodium hydroxypropyl starch phosphate, Lauric acid, Sodium lauroyl isethionate, Sodium isethionate, Zinc oxide, Lauroylglycinát sodný, Glycerín, Sodium chloride, Stearic acid, Helianthus annuus hybrid oil, Hydrogenated soybean oil, BHT, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Kokamidopropyl betaín, Sodium benzoate, DMDM hydantoín Iodopropynyl butylcarbamate, Butylénglykol, Tetrasodium, EDTA, Citric acid, Sodium hydroxide, Parfém Sodium sulfate, Hydrated silica, Bentonite, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool CI 17200, CI 19140, CI 73360, CI 77891.

Antiperspirant:
Butane, Isobutane, Propane, Chlorohydrát hliníka, PPG-14 butyléter, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium hektorit, Helianthus annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Oktyldodekanol, BHT, Dimethiconol, Uhličitan propylénu, PEG-4, Maris Sal, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool. 

Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Antiperspirant, Sprchový gél Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Antiperspirant, Sprchový gél Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Renewing 2 darčeková kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Renewing 2 dárková kazeta. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Renewing 2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií