AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Dr. Mayer GTS1000K-B - modrý

Zobraziť katalóg
Dr. Mayer GTS1000K-B - modrý
5 6 hodnotení
Elektrická zubná kefka – pre deti, rotačná, 8800 kmitov/min, 1 režim, v balení 1 hlavica
Kód:  DRMAZK013 Produktové číslo:  GTS1000K-B

Dr. Mayer GTS1000K-B - modrý

Detská elektrická zubná kefka slúži k rýchlemu a dokonalému odstráneniu zubného povlaku, nečistôt a zvyškov jedál. Kefka má extra mäkké štetinky pre maximálne šetrnú starostlivosť o detské zuby a ďasná. 8800 oscilácií za minútu jedinečným spôsobom ošetrí detské zuby. Najmä u detí, ktoré si nevedia tak dobre vyčistiť všetky zákutia úst a väčšinou majú tendenciu dobu čistenia skrátiť, je vhodná elektrická kefka, ktorá po priložení k zubu sama zaobstará potrebné kmitanie. Kúpte deťom kefku, ktorá ich zuby spoľahlivo vyčistí a jej používanie ich bude baviť!

Vlastnosti zubnej kefky

  • Je určená pre deti
  • Má 8800 oscilácií za minútu
  • Disponuje extra mäkkými štetinami
  • Má modrú farbu
  • Systém Extra Care
  • Napájanie na dve AAA batérie
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se dají koupit i náhradní hlavice. Děkuji Viktorová

a do kolika let je vhodný? Od kolika let mohou děti používat kartáčky pro dospělé?

Dobrý deň, chcela by som sa informovať, či mi uvedená zubná kefka príde ešte do Vianoc, nakoľko keď som ju objednávala bolo na stránke uvedené, že tovar očakávate 11.12.2017, dnes už je uvedený dátum 25.1.2018. Pretože, ak mi nepríde do Vianoc, chcela by som objednávku stornovať. Prosím Vás o info, ďakujem.

Diskusia a poradňa k Dr. Mayer GTS1000K-B - modrý
Príslušenstvo pre Dr. Mayer GTS1000K-B - modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dr. Mayer GTS1000K-B - modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS1000K-B - blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS1000K-B - blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dr. Mayer GTS1000K-B - kék.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií