PET AP+ plus nový vizuál

Dr. Mayer GTS2080

Zobraziť katalóg
Dr. Mayer GTS2080
5 1 hodnotení
Elektrická zubná kefka – až 48000 cyklov/min, optimálny výkon pri minimálnom tlaku a námahe, 5 režimov čistenia, interná Li-Ion batéria s výdržou prevádzky až 1 mesiac, časovač 2 minúty, moderný a ergonomický dizajn, indukčné dobíjanie s indikátorom stavu batérie, integrovaný dobíjací podstavec
Kód:  DRMAZK016 Produktové číslo:  GTS2080    Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dr. Mayer GTS2080

Ak chcete mať svoje zuby v čo najlepšom stave, práve ste našli pre ne to pravé. Kefky radu GTS2080 od Dr. Mayer sú tým najmodernejším výrobkom pre dentálnu hygienu na našom trhu. Pre dokonalú a komplexnú starostlivosť o vaše zuby sa stará 5 rôznych režimov čistenia chrupu. Tieto kefky sa vyznačujú špičkovou dynamickou sonickou technológiou s až 48 000 vibračnými cyklami za minútu. Ich účinnosť proti zubnému povlaku je klinicky dokázaná. Udržia vaše zuby dlhodobo zdravé a silné.


Až 48 000 cyklov za minútu

5 režimov čistenia

Časovač na 2 minúty

Dobíjacie batérie


Žiarivý úsmev je základ

Vyberte si jeden z piatich režimov, ktoré vám dodajú žiarivý úsmev. Kefku Dr. Mayer GTS2080 môžete nastaviť na klasické čistenie, bielenie, leštenie, masáž alebo na špeciálny režim pre citlivé zuby. Kefka s Li-Ion batériou na jedno nabitie vydrží až 180 minút, čo je pri čistení zubov trikrát denne 1 mesiac. O aktuálnom stave máte pritom dokonalý prehľad – indukčné dobíjanie s indikátorom stavu batérie vám vždy ukáže, či kefka potrebuje dobiť.


GTS2080 green zaručí dokonalý výsledok

Pre dodržanie odporúčanej doby čistenia zubov 2 minúty už si nemusíte so sebou brať do kúpeľne hodinky. Na kefke Dr. Mayer GTS2080 si jednoducho nastavte časovač s 30 sekundovým intervalom indikujúcim zmenu oblasti čistenia zubov. Kefka zvládne 48 000 cyklov za minútu. To všetko pri optimálnom tlaku a námahe. Kefka Dr. Mayer GTS2080 s vysoko kvalitnými štetinami vám dopomôže k perfektnému stavu zubov a ďasien.


Kľúčové vlastnosti kefky Dr. Mayer GTS2080

  • 5 režimov čistenia
  • Dlhá výdrž vďaka Li-ion batérii
  • Integrovaný podstavec
  • Kefka Dr. Mayer GTS2080 má časovač pre optimálnu dĺžku čistenia
  • Kvalitné štetiny kefky a ergonomický tvar rukoväte
  • Technológia s indikátorom stavu batérie
  • Balenie obsahuje 2 čistiace hlavy
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky sonické kefky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Odkaz do neznáma s cenou jste asi hnuli více...

Diskusia a poradňa k Dr. Mayer GTS2080
Príslušenstvo pre Dr. Mayer GTS2080 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dr. Mayer GTS2080   . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS2080. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS2080. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dr Mayer GTS2080.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií