Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Dr. Mayer WT3500

Zobraziť katalóg
Dr. Mayer WT3500
3,7 3 hodnotení
Elektrická ústna sprcha – odstraňuje baktérie z medzizubných priestorov a záhybov ďasien v okolí zubov, kam kefky a zubná niť nedosiahnu, masíruje a stimuluje ďasná–zlepšuje prekrvenie ďasien, čím ich posilňuje a pomáha ich udržať zdravé, ergonomicky navrhnutá a 360° otočná tryska–umožňuje jednoduché ovládanie vodného prúdu a prístup ku všetkým častiam ústnej dutiny, 2-min časovač, 170ml veľkokapacitná nádrž na vodu a pohodlný dizajn na doplňovanie vody, tlak vody 40 až 90PSI, 1400mAh lítium-iónová nabíjateľná batéria
Kód:  DRMAS3500 Produktové číslo:  WT3500

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dr. Mayer WT3500

Elektrická ústna sprcha Dr. Mayer WT3500 sa nepochybne stane vaším obľúbeným pomocníkom pri starostlivosti o ústnu dutinu. Ústna sprcha bola navrhnutá práve tak, aby spoľahlivo odstraňovala baktérie zo všetkých medzierok v ústnej dutine, akými sú záhyby ďasien v okolí zubov a medzizubné priestory. Výhodou ústnej sprchy je, že sa dostane do miest, kam ani zubné kefky a nite bežne nedosiahnu. K ľahkej manipulácii vám dopomôže ergonomická tvarovaná tryska, ktorá je zároveň otočná o celých 360°. Tak sa jednoducho dostane kam potrebujete. Výhodou ústnej sprchy Dr. Mayer je aj to, že disponuje inteligentným 2-minútovým časovačom. 

Kľúčové vlastnosti elektrickej ústnej sprchy Dr. Mayer WT3500 

  •  Masíruje a stimuluje ďasná 
  •  Tlak vody 40 – 90 PSI 
  •  Ergonomicky navrhnutá tryska 
  •  Inteligentný 2-minútový časovač 
  •  Odstraňuje baktérie z medzizubných priestorov 

Perfektná starostlivosť o ústnu dutinu 

Vďaka prvotriednemu ergonomickému dizajnu sa dostanete kamkoľvek bude potrebné. Ústna sprcha je odporúčaná zubnými lekármi, pretože skvele čistí oblasti okolo koruniek, mostíkov a aj strojčeka. Vhod vám príde aj veľkokapacitná nádrž na vodu (170 ml), takže si môžete nerušene vyčistiť ústnu dutinu bez akéhokoľvek rozptyľovania. Elektrická zubná sprcha funguje vďaka 1 400 mAh lítium-iónovej nabíjateľnej batérii. 


 3 režimy čistenia zubov 


 Normálny

 Navrhnutý na bežné čistenie zubov. 

Mäkký 

Mäkký režim slúži na čistenie citlivých zubov a je vhodný pre začiatočníkov, ktorí vyžadujú šetrné čistenie. 

Pulzujúci

Elektrická ústna sprcha začne masírovať ďasná pre zlepšenie krvného obehu a spevnenie zubov. 


Parametre a špecifikácia

Objem nádržky
170 ml (0,17 l) Hotovo!
Vlastnosti
Časovač Hotovo!
Počet programov
3 Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádržky
170 ml (0,17 l) Hotovo!
Vlastnosti
Časovač Hotovo!
Počet programov
3 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dr. Mayer WT3500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dr. Mayer WT3500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dr. Mayer WT3500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dr. Mayer WT3500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dr. Mayer WT3500.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií