AD homeoffice AD homeoffice

DreamMachines DM Pad XL

Zobraziť katalóg
DreamMachines DM Pad XL
Podložka pod myš – herná, textilná, protišmyková spodná časť, vodoodolný povrch, rozmery 450x800x3mm
Kód:  DMMPad02 Produktové číslo:  DM Pad XL Stránky výrobcu

DreamMachines DM Pad XL

Herná podložka pod myš DreamMachines DM Pad XL je všetkým, čo potrebujete pre svoje hranie. Táto podložka je navrhnutá pre hráčov, ktorí potrebujú rýchly pohyb a pevnú kontrolu. Protišmyková spodná časť zabezpečí, že podložka zostane na svojom mieste aj pri tých nejzbesilejších bitkách a vodoodolný povrch odolá rozliatym tekutinám. Rozmery podložky sú 80 cm × 45 cm s optimálnou hrúbkou 3 mm.

Kľúčové vlastnosti hernej podložky pod myš DreamMachines DM Pad XL

  • Navrhnutá pre hladké a rýchle reakcie a presnosť
  • Funguje s laserovými aj optickými myšami
  • Rýchly povrch a maximálna presnosť
  • Herná podložka DreamMachines DM Pad XL je vyrobená z tuhého a pružného materiálu
  • vodoodolný povrch

Vytvorená pre hráčov

Podložka DreamMachines DM Pad XL je navrhnutá pre laserové aj optické myši. Môžete tak hrať s vašou obľúbenou myšou na najkvalitnejšom povrchu. Podložka má špeciálnu protišmykovú vrstvu, aby ste si mohli byť istí, že zostane tam, kde ste ju chceli mať a neboli prerušovaný kĺzaním podložky. Pre pohodlné hranie je dôležitý aj ten najmenší pohyb, zvlášť potom pri online zápasoch. Pre hráča je dôležité, aby bol kurzor presne tam, kde má byť a každá milisekunda sa počíta. Povrch podložky DreamMachines DM Pad XL je extrémne rýchly, ale pritom vám dáva plnú kontrolu. Unikátne materiály v tejto podložke vám dovolia robiť bezchybné pohyby od jedného okraja plochy k druhému, bez toho aby ste ohrozili svoju presnosť. Podložka je vyrobená z tuhého, ale pružného materiálu, takže vydrží dlhú dobu.

Vodoodolný povrch odolá aj rozliatemu pitiu

Nebojte sa vyliatej vody. Herná podložka DreamMachines DM Pad XL má vodoodolný povrch, takže odolá aj rozliatemu pitiu. Špeciálna impregnácia zabraňuje namáčaniu vody do podložky pod myš a môžete tak ľahko zotrieť vyliatu vodu bez poškodenia podložky. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DreamMachines DM Pad XL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DreamMachines DM Pad XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DreamMachines DM Pad XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DreamMachines DM Pad XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DreamMachines DM Pad XL.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií