Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

DreamWave Explorer Army Green

Zobraziť katalóg
DreamWave Explorer Army Green
Bluetooth reproduktor – prenosný, 15W, Bluetooth 4.0, IPX5, mikrofón, držiak na cyklistické riadidlá bicykla, výdrž až 18 hodín
Kód:  DRW005a Produktové číslo:  752423792016 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DreamWave Explorer Army Green


Bezdrôtový Bluetooth reproduktor DreamWave Explorer Army Green

Vychutnajte si vašu obľúbenú hudbu kedykoľvek a kdekoľvek s odolným prenosným reproduktorom DreamWave Explorer. Vďaka pokročilým technológiám nadchne plným zvukom s patričnou hĺbkou a minimálnym skreslením. Reproduktor Explorer stačí jednoducho prepojiť s mobilným telefónom cez Bluetooth a môžete si naplno vychutnať každý tón. Reproduktor uspokojí aj náročných audiofilov, ktorí si radi doprajú kvalitný hudobný doprovod k svojím športovým aktivitám. Pomocou priloženého držiaka s gumovým úchytom reproduktor ľahko pripevníte k vášmu bicyklu a užijete si cyklovýlety s poriadnou porciou tej najlepšej hudby. Na jedno nabitie vydrží hrať až neuveriteľných 18 hodín, záleží samozrejme na hlasitosti prehrávania.


Navrhnutý do terénu

Stredový Bluetooth reproduktor DreamWave Explorer Army Green ponúka veľmi slušný výkon 15 W, nadštandardný HiFi zvuk a obvody proti nežiaducemu skresleniu. Výhodou je tiež ochrana triedy IPX5 proti vode, nečistotám, piesku a snehu. Vďaka nej sa nemusíte nijako obmedzovať a môžete so sebou reproduktor vziať prakticky kamkoľvek, aj keď nebude práve ideálne počasie. Explorer sa navyše dobre prenáša, nie je príliš ťažký (váži 650 g) a pohodlne sa upevňuje na cyklistické riadidlá. To všetko z neho robí praktický outdoorový reproduktor, ktorý vám prinesie dokonalé počúvanie hudby za akýchkoľvek podmienok.


Rýchlo prepojíte a hneď prehrávate

Nepotrebujete žiadne zbytočné káble – reproduktor DreamWave Explorer Army Green k vášmu inteligentnému zariadeniu pripojíte cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth CSR 4.0 so zvýšenou rýchlosťou prenosu EDR. Explorer disponuje kodekom aptX, profilmi A2DP pre bezdrôtový prenos hudby v stereo kvalite a AVRCP, vďaka ktorému môžete prehrávanie a hlasitosť hudby ovládať priamo na reproduktore. Spárovanie so smartphonom vám zaberie len chvíľku, rovnako ako pripevnenie reproduktora ku kolesu. V balení samozrejme nájdete i štandardný 3,5 mm AUX kábel, ktorý sa predsa len tiež niekedy hodí.


Solídna výbava a dlhá výdrž

Reproduktor Explorer Army Green je napájaný dobíjacím Li-Pol akumulátorom s kapacitou 6 000 mAh. Ten oproti konkurencii zaisťuje hlasnejšie prehrávanie po dlhšiu dobu a vďaka nemu reproduktor vydrží až na 6 hodín počúvania pri maximálnej hlasitosti a plných basoch. Na jedno nabitie zvládne pri menej náročnom nastavení prehrávať až 18 hodín. Okrem počúvania hudby využijete Explorer tiež pre pohodlné handsfree telefonovanie. Keď vám niekto zavolá, až budete napríklad šplhať na Mount Everest, hudba sa automaticky pozastaví a po skončení hovoru opäť pokračuje.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Funkcie
S mikrofónom Hotovo!
Kapacita batérie
6 000 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
18 h Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
6 000 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
18 h Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DreamWave Explorer Army Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DreamWave Explorer Army Green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DreamWave Explorer Army Green.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií