Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

DreamWave Tremor Army Green

Zobraziť katalóg
DreamWave Tremor Army Green
Bluetooth reproduktor – prenosný, 50W, Bluetooth 4.0, NFC, IPX5, mikrofón, výdrž až 18 hodín
Kód:  DRW004a Produktové číslo:  752423791996 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DreamWave Tremor Army Green


Bezdrôtový Bluetooth reproduktor DreamWave Tremor Army Green

Vychutnajte si vašu obľúbenú hudbu kedykoľvek a kdekoľvek s odolným prenosným reproduktorom DreamWave Tremor. Vďaka profesionálnemu spracovaniu a pokročilým technológiám nadchne plným zvukom s patričnou hĺbkou a minimálnym skreslením. Reproduktor Tremor stačí jednoducho prepojiť s mobilným telefónom cez rozhranie Bluetooth alebo ešte ľahšie cez NFC a párty môže hneď začať. Ak by vám ozvučenie jedným Tremorom nestačilo, vyskúšajte prepojiť dve zariadenia Tremor dohromady. Získate tak dvojnásobný HiFi hudobný zážitok, nech už zvolíte akýkoľvek žáner. Reproduktor uspokojí aj náročných audiofilov, ktorí si potrpia na veľmi kvalitný zvuk. Tremor hrá s plným rozsahom a čisto prekresľuje hudbu tam, kde to jej tvorca zamýšľal. Na jedno nabitie vydrží hrať až neuveriteľných 18 hodín – samozrejme, záleží na hlasitosti prehrávania.


Prvotriedny HiFi zvuk za všetkých okolností

Bluetooth reproduktor DreamWave Tremor Army Green je plne vybavený na každú situáciu. Ponúka vysoký výkon 50 W, 2 meniče s plným rozsahom, 2 pasívne subwoofery, 2 meniče na výšky a obvody proti nežiaducemu skresleniu. To všetko prináša dokonalý stereofónny zvuk, ktorého sa jednoducho nebudete môcť nabažiť. Výhodou je tiež odolná konštrukcia s ochranou triedy IPX5 proti vode, nečistotám, piesku a snehu. Vďaka nej sa nemusíte nijako obmedzovať a reproduktor so sebou môžete vziať prakticky kamkoľvek, aj keď počasie nebude práve ideálne. Zaistí vám skvelú zábavu na pláži, na výlete alebo napríklad perfektne ozvučí domácu rockovú párty. Pri prenášaní reproduktora iste oceníte pevný ramenný pás. Tremor je priamo prispôsobený na cesty a pripravený na každé prostredie, kam sa vyberiete za novým dobrodružstvom.


Rýchlo prepojíte a hneď prehrávate

Nepotrebujete žiadne zbytočné káble – reproduktor DreamWave Tremor Army Green k vášmu smart zariadeniu pripojíte cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth CSR 4.0 so zvýšenou rýchlosťou prenosu EDR. Tremor disponuje kodekom APTX, profilmi A2DP na bezdrôtový prenos hudby v stereo kvalite a AVRCP, vďaka ktorému môžete prehrávanie a hlasitosť hudby ovládať priamo na reproduktore. Ak máte telefón alebo tablet podporujúci NFC technológiu, poteší vás tiež možnosť okamžitého párovania prostredníctvom NFC. Spárovanie vám zaberie naozaj len chvíľku, takže pár skladieb stihnete aj pri rannom zhone a naštartujete sa tak dobrou náladou na celý deň. V balení, samozrejme, nájdete i štandardný 3,5 mm AUX kábel, ktorý sa predsa len tiež niekedy zíde.


Solídna výbava a dlhá výdrž

Reproduktor Tremor Army Green je napájaný dobíjacím lítium-polymérovým akumulátorom s obrovskou kapacitou 20 800 mAh. Vďaka nemu reproduktor vydrží až na 8 hodín počúvania pri maximálnej hlasitosti a plných basoch. Na jedno nabitie zvládne pri menej náročnom nastavení prehrávať až 18 hodín. Nenájdete Bluetooth reproduktor, ktorý by hral tak dlho a hlasno a zároveň využíval natoľko pokročilé technológie pre super kvalitný zvuk. Na Tremore môžete vyhrávať od svitania do súmraku a stále s vami udrží tempo. Okrem počúvania hudby využijete reproduktor tiež na pohodlné handsfree telefonovanie. Keď vám niekto zavolá, hudba sa automaticky pozastaví a po skončení hovoru opäť pokračuje.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!
Kapacita batérie
20 800 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
18 h Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
20 800 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
18 h Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde, prosím Vás? Pri produkte ani pod ním nemôžem nič také nájsť. Ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, neviete, ako by obstál tento reproduktor Tremor v porovnaní s najlepšími reproduktormi JBL ( Extreme, Boombox...)? Myslím kvalitu zvuku a hlasitosť. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, v popise píšete, že nenájdete iný bluetooth reproduktor, ktorý vydrží hrať tak dlho a hlasno a kvalitne ako tento Tremor. Prečo ste teda ukončili predaj takého kvalitného reproduktora, bol s ním nejaký problém, časté reklamácie a pod.?

Diskusia a poradňa k DreamWave Tremor Army Green
Príslušenstvo pre DreamWave Tremor Army Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DreamWave Tremor Army Green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DreamWave Tremor Army Green.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií