Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Driver Booster PRO 9 pre 3 počítače na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Driver Booster PRO 9 pre 3 počítače na 12 mesiacov (elektronická licencia)
4,6 9 hodnotení
Softvér na údržbu PC pre 3 zariadenia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLI0010f
Driver Booster PRO 9 pre 3 počítače na 12 mesiacov (elektronická licencia) Predaj skončil

Driver Booster PRO 9 pre 3 počítače na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Driver Booster PRO 9 je program na PC, ktorý vám aktualizuje všetky ovládače pre zvuk, video, USB a ďalšie zariadenia. Ich zastarané verzie môžu negatívne ovplyvňovať výkon vášho počítača, prípadne spôsobovať systémové chyby. Driver Booster PRO 9 vyhľadá a identifikuje zastarané ovládače a automaticky stiahne ich aktualizácie. Teraz budete chránení pred zlyhaním hardvéru a problémami v systémových oblastiach počítača. Driver Booster PRO 9 je ľahký pre používateľov, je teda vynikajúcim riešením na správne fungovanie počítačového systému.

Kľúčové vlastnosti softvéru na údržbu PC Driver Booster PRO 9

  • Driver Booster PRO 9 využijete na aktualizáciu vašich zastaraných ovládačov
  • Vyhľadá, identifikuje a automaticky stiahne aktualizácie
  • Obsluha je jednoduchá pre koncového používateľa
  • Game mode zlepší výkon v hrách
  • Je určený pre operačné systémy Windows
  • Podporuje 37 jazykov

Údržba systému PC

Driver Booster PRO 9 odstráni zastarané ovládače a nahradí ich novými. Oceníte Game mode, ktorý optimalizuje ovládače na zlepšenie výkonu v hrách. Driver Booster PRO 9 sa zaraďuje medzi rýchle a bezpečné nástroje. Je určený pre operačný systém Windows vrátane Windows 11. Podporuje 37 jazykov.

Driver Booster PRO 9 disponuje pokročilými funkciami

Driver Booster PRO 9 je vybavená pokročilými funkciami ako je zálohovanie ovládačov, bezplatná technická podpora a automatické aktualizácie. Driver Booster PRO 9 identifikuje viac ako 8 miliónov zariadení, tak budete mať k dispozícii vždy najnovšie ovládače. 


V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií