AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500

Zobraziť katalóg
Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500
Sada ústnej hygieny – 1× Dr. Mayer GTS2065UV sonická kefka + UV sanitizér, 1× Dr. Mayer WT3500 prenosná ústna sprcha; kefka s výkonom až 40000 vibračných cyklov za minútu, 4 režimy čistenia, časovač, indikátor batérie, UV sanitizér na likvidáciu až 99.9% baktérií, v balení 3 čistiace hlavy; elektrická ústna sprcha počet programov: 3, počet trysiek v balení: 2, objem nádržky 170ml, časovač, akumulátorové napájanie
Kód:  DRMBU579

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500 Predaj skončil

Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500

Na zaistenie precíznej starostlivosti o vašu ústnu dutinu skvele poslúži set elektrickej zubnej kefky a elektrickej ústnej sprchy Dr. Mayer. Profesionálna elektrická kefka Dr. Mayer GTS2065UV ponúka najmodernejšie riešenie na dôkladné čistenie vašich zubov a odstránenie povlaku. Špičková sonická technológia s výkonom až 40 000 vibračných cyklov za minútu a 4 režimy čistenia sa postarajú o šetrné a maximálne účinné čistenie chrupu. Súčasťou balenia sú 3 čistiace hlavy. Ďalej jesúčasťou tohto setu elektrická ústna sprcha Dr. Mayer WT3500. Ústna sprcha bola navrhnutá práve tak, aby spoľahlivo odstraňovala baktérie z akýchkoľvek medzierok v ústnej dutine, akými sú záhyby ďasien v okolí zubov a tiež z medzizubných priestorov. Výhodou ústnej sprchy je, že sa veľakrát dostane do miest, kam ani zubné kefky a nite bežne nedosiahnu. K ľahkej manipulácii vám dopomôže ergonomická tvarovaná tryska, ktorá je zároveň otočná o celých 360°. Tak sa jednoducho dostane tam, kampotrebujete. Výhodou ústnej sprchy Dr. Mayer je aj to, že disponuje inteligentným 2-minútovým časovačom. K elektrickej ústnej sprche Dr. Mayer WT3500 dostanete aj ústnu vodu Listerine 500 ml.



Kľúčové vlastnosti elektrickej zubnej kefky Dr. Mayer GTS2065UV

  • Kefka Dr. Mayer GTS2065UV má telo potiahnuté jemným silikónom s vysoko kvalitnými štetinami
  • Výkon 40 000 cyklov za minútu
  • Ponúka 4 režimy, a to čistenie, jemné, bielenie a masáž
  • UV sanitizér na likvidáciu až 99,9 % baktérií
  • Integrovaný dobíjací podstavec a Li-ion batéria s dlhou výdržou
  • Sonická kefka Dr. Mayer má indikátor stavu batérie
  • 2-minútový časovač na čistenie zubov
  • Balenie obsahuje 3 čistiace hlavy

Kľúčové vlastnosti elektrickej ústnej sprchy Dr. Mayer WT3500

  • Masíruje a stimuluje ďasná
  • Tlak vody 40 až 90 PSI
  • Ergonomicky navrhnutá tryska
  • Inteligentný 2-minútový časovač
  • Odstraňuje baktérie z medzizubných priestorov
  • Ústna voda Listerine 500 ml je súčasťou balenia

Elektrická zubná kefka Dr. Mayer GTS2065UV

Baktérie nemajú šancu

Sonická zubná kefka Dr. Mayer GTS2065UV je vybavená UV sanitizérom, ktorý pomocou ultrafialového svetla zlikviduje až 99,9 % baktérií na čistiacej hlave a zabraňuje ich ďalšiemu množeniu. Na použitie sanitizéra kefka disponuje 10-minutovým časovačom. Automatická aktivácia pri zatvorení veka aj automatické vypnutie UV žiarovky pri otvorení veka sú samozrejmosťou.


Hygienická sonická kefka Dr. Mayer

Vodoodolné telo zubnej kefky Dr. Mayer GTS2065UV dodržiava najvyšší štandard hygieny rovnako ako úložný priestor pre všetky 3 čistiace hlavice. Sonická technológia bola klinicky preukázaná ako účinnejšia v boji proti zubnému povlaku než pri použití bežných ručných, či oscilačných elektrických kefiek.


Pohodlné používanie a dlhá výdrž batérie kefky Dr. Mayer GTS2065UV

Ľahká ergonomická kefka Dr. Mayer GTS2065UV potiahnutá jemným silikónom výborne sadne do ruky a zaistí veľmi pohodlné používanie. Vstavaná Li-ion batéria umožní až 1 mesiac prevádzky na jedno dobitie. O stave batérie budete informovaní prostredníctvom svetelného indikátora. Aby ste dodržali optimálny čas čistenia, disponuje elektrická kefka Dr. Mayer GTS2065 praktickým 2-minútovým časovačom.

Elektrická ústna sprcha Dr. Mayer WT3500

Perfektná starostlivosť o ústnu dutinu

Vďaka prvotriednemu ergonomickému dizajnu sa dostanete kamkoľvek to bude potrebné. Ústna sprcha Dr. Mayer je odporúčaná zubnými lekármi, pretože skvele čistí oblasti okolo koruniek, mostíkov a tiež strojčeka. Vhod vám príde aj veľkokapacitná nádrž na vodu (170 ml), takže si môžete nerušene vyčistiť ústnu dutinu bez akéhokoľvek vyrušenia. Elektrická zubná sprcha funguje vďaka 1 400 mAh lítium-iónovej nabíjateľnej batérii.

3 režimy čistenia zubov

Normálny

Navrhnutý na bežné čistenie zubov.

Mäkký

Mäkký režim slúži na čistenie citlivých zubov a je vhodný pre začiatočníkov, ktorí vyžadujú šetrné čistenie.

Pulzujúci

Elektrická ústna sprcha začne masírovať ďasná na zlepšenie krvného obehu a spevnenie zubov.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač Hotovo!

Podľa radu

Rad
Dr. Mayer GTS Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
3 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS2065UV + Dr. Mayer WT3500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS2065UV + Dr. Mayer WT3500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dr.Mayer GTS2065UV + Dr.Mayer WT3500.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií