AlzaPlus+ kancelář Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DSB CB 200E

Zobraziť katalóg
DSB CB 200E
Viazač – elektrický, krúžkový, kapacita dierovania 20 listov, kapacita viazania až 500 listov, nastaviteľná hĺbka okraje, integrované meradlo veľkosti krúžku, ľahké skladovanie, praktické schránky na spotrebný materiál
Kód:  DSB003b Produktové číslo:  DSB-CB200E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DSB CB 200E

Tento elektrický stroj pre krúžkovú väzbu sa perfektne hodí do škôl, kancelárií a copy centier, kde je práca s dokumentmi na dennom poriadku. Či už potrebujete zviazať projekty, zošity s pracovnými listami či prezentácie, viazač DSB CB 200E vám vždy príde vhod. Optimálne nastavenie ponúka nastaviteľná hĺbka okraja a správnu veľkosť odporučí integrované meradlo veľkosti krúžku. Stroj je schopný viazať dokumenty formátu A4, B4 a letter. 

Kľúčové vlastnosti elektrického krúžkového viazača DSB CB 200E

  • Viazač DSB CB 200E na krúžkovú väzbu
  • Hodí sa do kancelárií, škôl a copy centier
  • Integrované meradlo veľkosti krúžku
  • Elektrické dierovanie, manuálna väzba
  • Praktické zloženie stroje pre ľahké skladovanie
  • Schránky na spotrebný materiál
  • Kapacita viazania až 500 listov
  • Nezávislé dierovanie a vkladanie

Jednoduchá obsluha a praktickosť

Viazač DSB CB 200E nielen dokumenty viaže, ale aj dierkuje. Maximálny počet listov (80g/m2) pre dierovanie je 20 a maximum listov (80g/m2) na krúžkovú väzbu je 500 (51 mm). Znamená to, že si vy sami bez pomoci zviažete pekný štós papierov a už nikdy nebudete mať starosť s rozhádzanými dokumentmi. Väzba sa vytvára veľmi jednoducho, vstavaný dierkovač v prístroji má 21 nožov a súčasne dokáže spracovať až 20 strán. V stroji sa nachádzajú praktické schránky, v ktorých si uchováte spotrebný materiál a máte ho stále po ruke. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DSB CB 200E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DSB CB 200E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DSB CB 200E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DSB CB 200E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DSB CB 200E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií