Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DUNE HD PRO 4K II

Zobraziť katalóg
DUNE HD PRO 4K II
4,3 4 hodnotení
Multimediálne centrum – s podporou 4K Ultra HD, úložisko 32 GB, operačný systém Android OS a Dune HD OS, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA a WiFi, analógový audio výstup, digitálny optický výstup, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, kompozitný video výstup, MicroSD slot, optický výstup, USB 2.0 a USB 3.0, v balení diaľkový ovládač a napájací adaptér
Kód:  GK272o2a Produktové číslo:  DUPRO4KII

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DUNE HD PRO 4K II

Unikátna kombinácia výkonného multimediálneho prehrávača a systému Android

S moderným multimediálnym prehrávačom Dune PRO 4K II si vychutnáte filmy a videá v špičkovej 4K HDR kvalite s dokonalým priestorovým zvukom vďaka podpore Dolby Atmos a DTS:X 3D audio. Zariadenie je vybavené výkonným procesorom Realtek RTD1395, ktorý sa postará o plynulé prehrávanie obsahu vo vysokom rozlíšení a kvalitný upscaling zdrojov s nižšou kvalitou. Intuitívne ovládanie je riešené cez prívetivé používateľské rozhranie operačného systému Android 9.0, ktorého svižný beh zabezpečuje grafický čip Mali-G51, 4 GB RAM a 32 GB flash pamäť.


Kľúčové vlastnosti multimediálneho prehrávača DUNE HD PRO 4K II

  • Podpora 4K rozlíšenia vrátane HDR10+ a VP9 profilu 2
  • Dolby Atmos a DTS X 3D audio
  • Podpora Blu-ray obsahu (BD-J, BD4K, BD3D)
  • Podpora 3D video formátov vrátane MVC
  • Operačný systém Linux Dune HD OS + Android 9.0
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth a WiFi 802.11ac
  • Podsvietený digitálny displej
  • 2× USB 3.0, 1× USB 2.0, HDMI 2.0b, 3,5 mm A/V konektor, optický S/PDIF, Ethernet 10/100/1 000 Mbit/s, vstup HDMI 2.0
  • Slot na pamäťovú kartu micro SD
  • 2× externé anténne konektory WiFi
  • Priame prehliadanie a prehrávanie súborov uložených na PC, či NAS v lokálnej sieti
  • Ovládanie prostredníctvom mobilnej aplikácie Dune Control (Android, iOS)
  • Diaľkové ovládanie súčasťou balenia

Multimediálne centrum DUNE HD PRO 4K II si poradí so všetkými modernými formátmi

Multimediálny prehrávač DUNE HD PRO 4K II si poradí s dekódovaním 4K videa vo formáte H.265 10 bit a nechýba ani podpora 4Kp60 HDR, HDR10+, VP9 profilu 2 alebo 3D videa vrátane formátu MVC. Mediálny prehrávač disponuje podporou formátov BD ISO, BD3D ISO, DTS:X, Dolby Atmos, či SACD a takisto je kompatibilný s Hi-end hudobnými formátmi FLAC, Monkeys Audio APE, WAV/PCM alebo ALAC. Samozrejmosťou je podpora titulkov s českou diakritikou s funkciou automatického sťahovania z internetu.

Operačný systém Android 9.0

Multimediálny prehrávač DUNE HD PRO 4K II je vybavený moderným operačným systémom Android 9.0, vďaka ktorému získate prístup k sérii obľúbených aplikácií (Netflix, Youtube, Amazon Prime) a ďalších doplnkov od spoločnosti Dune. K dispozícii je napríklad prehľadný katalóg filmov, prehliadač súborov, zlepšené EPG, internetový prehliadač a podobne. Používateľské prostredie je kompletne lokalizované do českého jazyka.

DUNE HD PRO 4K II ponúka široké možnosti pripojenia

Konektorová výbava multimediálneho prehrávača DUNE HD PRO 4K II zahŕňa 2× USB 3.0, 1× USB 2.0, HDMI výstup a vstup, S/PDIF konektor na pripojenie externej optickej jednotky. K zariadeniu môžete pripojiť aj externú jednotku SATA HDD alebo SATA DVD/BD. Na pripojenie k miestnej sieti môžete využiť WiFi rozhranie alebo Ethernet port. Nechýba čítačka pamäťových micro SD kariet a bezdrôtové Bluetooth rozhranie na pripojenie externej klávesnice, myši, alebo slúchadiel.

Ovládanie cez mobilnú aplikáciu

Mobilná aplikácia Dune Control uľahčí ovládanie zariadenia a poskytne vám prístup do multimediálnej knižnice priamo z vášho inteligentného telefónu. Ľahko tak môžete na televíznej obrazovke prehrávať filmy, hudbu alebo prezerať fotografie uložené vo vašom mobilnom zariadení. Súčasťou balenia je aj štandardný diaľkový ovládač s infraportom.


Doplňujúce informácie k multimediálnemu prehrávaču DUNE HD PRO 4K II


Podporované video súbory:
MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, ASF, WMV, BD ISO, BDMV, DVD-ISO, VIDEO_TS

Podporované video kodeky:
MPEG2, MPEG4, XVID, WMV9, VC1, H.264, H.265, H.265 10-bit, VP9, VP9 profil 2

Podpora Blu-ray:
BD-J, BD4K, BD3D

Hi-End hudobné formáty:
192/24, FLAC, Monkeys Audio APE, WAV/PCM, Super Audio CD stereo, ALAC

Zvukové kodeky:
MPEG-1/2 vrstva I/II/III, AAC, LPCM, WMA, WMAPro, FLAC, viackanálový FLAC, Vorbis, WavPack, APE (Monkey's Audio), ALAC (Apple bezstratový), SACD DSD (stereo), AC3, DTS

Podporované súbory snímok:
JPEG, PNG, BMP, GIF

Súborové systémy:
FAT16/FAT32 (read-write), EXT2/EXT3/EXT4 (read-write), NTFS (read-write), exFAT (read-write), HFS/HFS+ (Mac OS Standard Extended) (read-only), BTRFS (read-write)

Konektory:
2× USB 3.0, 1× USB 2.0, HDMI 2.0b, kompozitné video a analógový stereo zvuk (cez 3,5 mm A/V konektor), optický S/PDIF, Ethernet 10/100/100 Mbit/s, 5 V DC IN, 2× externé konektory WiFi antény

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Podporované rozlíšenie
4K Ultra HD, Full HD, HD ready Hotovo!
Operačný systém
Android OS, Dune HD OS Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Pamäť RAM
4 GB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Základné parametre

Podporované rozlíšenie
4K Ultra HD, Full HD, HD ready Hotovo!
Operačný systém
Android OS, Dune HD OS Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Pamäť RAM
4 GB Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
Analógový audio výstup, Digitálny optický výstup, Ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, Kompozitný video výstup, MicroSD slot, Optický výstup, USB 2.0, USB 3.0 Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, DLNA, WiFi Hotovo!
Počet USB
3 × Hotovo!
Podporované audio formáty
AAC, ALAC, APE, Apple Lossless, ASF, DFF, DSD, FLAC, LPCM, MP3, MP4, OGG, WAV, WMA Hotovo!
Podporované video formáty
AVI, H.264, MP4, WMV Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Podpora NAS Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Napájací adaptér Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vlákno k tomuto přehrávači na AVSForum: Odkaz do neznáma

Dobrý den, jak velký externí disk mohu připojit k multimediálnímu centru DUNE HD 4K II ? Nikde jsem se nedočetl. Používám WD my book.

Dobry den, prosim odpoved od alza experta, potrebuju zjistit jaky ma DUNE HD PRO 4k II vystupni vykon (W) z usb 3.0 pro napajeni externiho HDD.

Poradi nekdo, jak rozjet FONT titulku? Nainstaloval jsem *.ttf soubor, ale zadna zmena nenastala.

Muze mi nekdo odpovedet, jak bezpecne odpojim externi USB hardisk?

Prehral jsem na tomto prehravaci Bluray rip 4k HDR, a v nekterych mistech se to sekalo, pomerne casto, promitam pres projektor 1080p 24hrz, myslite,m ze to zbrzduje downscaling, proto se mi to seka? Jako, ze kdybych mel 4k projektor, ze by mi to nesekalo?

Z jakeho materialu je vyrobena krabice?

Dobrý den, po zakoupení tohoto zařízení mi nejde spárovat ovladač, který k tomu byl dodán. Byl by možný nějaký návod na internetu, kde bych se dočetl, jak ho spárovat? Nejde mi také ani jedno video z Youtubu (jen černá obrazovka bez zvuku), nebo Neflixu (píše to, že momentálně nění možné tento film koukat, ať to zkusím jindy) - dělá to u všech, prosím tedy o radu. Pokud to nerozchodím, tak musím vrátit. Předem díky.

Umí toto zařízení ukázat titulky, které jsou v externím souboru (.srt) v témže adresáři jako film (.avi, .mv4)? Zatím se mi to nepovedlo, možná jen nevím, jak je spustit.

Dobrý deň, po obnove výrobných nastavení prestane fungovať diaľkový ovládač. Vymaže sa zo spárovaných zariadení a Dune je možné ovládať len nejakým iným usb ovládačom. Ale nijak sa mi nedarí pôvodný diaľkový ovládač spárovať.

123
Diskusia a poradňa k DUNE HD PRO 4K II
Príslušenstvo pre DUNE HD PRO 4K II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DUNE HD PRO 4K II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DUNE HD PRO 4K II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DUNE HD PRO 4K II.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií