alzaplus segmenty sda v2

DUUX Twist Black

Zobraziť katalóg
DUUX Twist Black
Teplovzdušný ventilátor – 2v1, elektrický, keramický, príkon 1500W, výkonný duálny DC ventilátor, 2 nastavenia kúrenia, minimalistické ovládacie prvky s LED indikátormi, oscilácia hore a dole, režim len ventilátor, ochrana proti prehriatiu, zabudovaný bezpečnostný prepínač, voľne stojaci, farba čierna, rozmery 22×12×17cm, váha 1.1kg
Kód:  DNGHV852 Produktové číslo:  8716164996852

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DUUX Twist Black

Duux Twist Black je kúrenie a ventilátor v jednom zariadení. Ponúka výkonný duálny DC motor a dve nastavenia kúrenia - 1 000 a 1 500 W. Vyznačuje sa minimalistickými ovládacími prvkami, LED kontrolkami a možnosťou oscilácie nahor alebo nadolSamostatne potom môžete spustiť iba ventilátor bez kúrenia. Samozrejmosťou sú ochranné prvky v podobe automatického vypnutia a ochrany proti prehriatiu. Dĺžka prívodného kábla je 1,1 metra.

Kľúčové vlastnosti teplovzdušného ventilátora DUUX Twist Black 2 v 1

  • Príkon 1 500 W
  • Výkonný duálny DC ventilátor
  • Dve nastavenia kúrenia
  • Minimalistické ovládacie prvky s LED indikátormi
  • Režim len ventilátor
  • Rozmery: 22 × 12 × 17 cm
  • Hmotnosť: 1,1 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DUUX Twist Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Duux Twist Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DUUX Twist Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DUUX Twist Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DUUX Twist Black.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií