PET AlzaBoxy Q1

DVD-R EMTEC 24 Carat Gold 3-Pack

Zobraziť katalóg
DVD-R EMTEC 24 Carat Gold 3-Pack
Médium DVD-R EMTEC 24 Carat Gold Technology 3-Pack 4.7GB, 4x speed, balení 3ks v DVD krabičkách - 1,94 €/ks
Kód:  GE420f Produktové číslo:  EKOVRG4743VBGOLD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DVD-R EMTEC 24 Carat Gold 3-Pack Predaj skončil

DVD-R EMTEC 24 Carat Gold 3-Pack

Sada troch revolučných DVD-R médií používajúce zlatú 24 karátové technológiu pre dlhodobú archiváciu digitálnych nahrávok a fotografií.Už sa Vám nikdy nestane, že by ste prišli o dáta uložené na nekvalitní DVD disk!Reflexnú vrstvu tohto DVD-R médiá sa skladá z 24 karátového zlata.Keďže je zlato stabilný kov s vynikajúcimi molekulárnymi vlastnosťami, ponúka Emtec neprekonateľnú dobu životnosti až 100 rokov!Vďaka tomu sú tieto médiá vhodné na zálohovanie a napaľovanie dátových aplikácií, zvukových a obrazových súborov.

Parametre a špecifikácie:

Typ média:
DVD-R GOLD

Kapacita:
4,7 GB

Podporované rýchlosti zápisu:
Až 4x

Balenie:
DVD škatuľka
Počet médií:3

Upozornenie: Ak Vaša zapisovací mechanika toto médium odmieta korektne rozpoznať, využite služby/ / www.emtec-webassistance.com / "> Emtec Web Assistance, kde ľahko stiahnite aktuálny firmware s podporou týchto médií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DVD-R EMTEC 24 Carat Gold 3-Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DVD-R EMTEC 24 Carat Gold 3-Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DVD-R EMTEC 24 Carat Gold 3-Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DVD-R EMTEC 24 Carat Gold 3-Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DVD-R EMTEC 24 Carat Gold 3-Pack.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií