AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

DVD+R médium FUJIFILM LabelFlash

Zobraziť katalóg
DVD+R médium FUJIFILM LabelFlash
- 4.7GB, 16x speed, balení 5 kusů v krabičce - 0,93 €/ks
Kód:  GN026b Produktové číslo:  1421005 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DVD+R médium FUJIFILM LabelFlash Predaj skončil

DVD+R médium FUJIFILM LabelFlash

Unikátní DVD + R médium s exkluzivním LabelFlash povrchem pro popis média přímo ve vypalovací mechanice.Lze na něj zapisovat až 16x, má štandardnú kapacitu 4,7 GB a dodáva sa v cenovo výhodnom balenie piatich kusov médií v plastových škatuľkách.

Technológia LabelFlash umožňuje tisknout na vrchní stranu speciálních médií DVD.Médiá sú takmer identické ako obojstranné DVD, jen jedna záznamová vrstva je nahradená vrstvou so špeciálnym farbivom, určeným pre kreslenie.Na vrstvu určenú pre záznam dát je možné tlačiť aj.Väčšieho kontrastu je možné dosiahnuť opakovaným zápisom potlače.Menší nevýhodou je, že CD a prepisovateľné médiá nie sú podporované.Technológia umožňuje vytvoriť 256 farebných odtieňov a vďaka tomu je potlač vysoko kvalitné.Výhodou je aj ochrana kresby pred oděru a zničením vďaka ochrannej vrstve s hrúbkou 0,6 mm.K dispozícii sú tri rýchlosti zápisu, keď pri použití najrýchlejšieho Vám stačí na vytvorenie len necelých 7 minút a pri najkvalitnejším nastavení je kresba hotova asi za 27 minút.

Parametre a špecifikácie:
Typ média:DVD + R, podpora LabelFlash
Kapacita:4,7 GB
Podporované rýchlosti zápisu:až 16x
Balenie:5 kusov v plastových škatuľkách

Parametre LabelFlash:
Vlnová dĺžka lasera:655 mm
Uloženie kresliacej vrstvy:0,6 mm od povrchu média
Priestor pre kreslenie:25 mm - 58 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DVD+R médium FUJIFILM LabelFlash. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DVD+R médium FUJIFILM LabelFlash. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DVD+R médium FUJIFILM LabelFlash. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DVD+R médium FUJIFILM LabelFlash.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií