Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

DVD rekordér MANTA Emperor Recorder

Zobraziť katalóg
DVD rekordér MANTA Emperor Recorder
- MANTA Emperor II. Recorder, stolní DVD rekordér, černo-stříbrný (black-silver), DVD±R/W+DL, SVCD, DivX, MP3, CD, JPEG, USB
Kód:  GK540 Produktové číslo:  DVD038
DVD rekordér MANTA Emperor Recorder Predaj skončil

DVD rekordér MANTA Emperor Recorder

Cenovo atraktívny DVD rekordér v elegantnom čierno-striebornom prevedení s možnosťou zápisu na DVD ± R / RW disky, ktoré je potom možné prehrať v ľubovoľnom DVD prehrávači alebo ďalej spracovať na počítači.Zariadenie podporuje obľúbený formát MPEG4 (DivX, XviD) vrátane DivX titulkov.Okrem prehrávania DVD diskov je možné tiež prezerať fotky vo formáte JPEG alebo počúvať obľúbené skladby vo formáte MP3.

Samozrejme nechýba množstvo ďalších užitočných funkcií ako je napríklad rýchle prehrávanie, zoom alebo nahrávanie s časovačom.K dispozícii sú digitálne aj analógové vstupy / výstupy pre pripojenie k domácej reprosústavy so systémom 5.1 a televízora.K dispozícii je aj DV vstup pre priamy záznam z digitálnej videokamery.Navyše na rekordéra nájdete USB rozhranie, ku ktorému môžete pripojiť napríklad MP3 prehrávač, čítačku pamäťových kariet či fotoaparát.Súčasťou balenia je samozrejme aj prepracovaný diaľkový ovládač.

Parametre a špecifikácie:

Záznam videa:
Podporovaná média:DVD ± R, DVD ± RW

Režim záznamu:
HQ - najvyššia kvalita (60 minút)
SP - (120 minút)
LP - (180 minút)
EP - (240 minút)
SLP - (360 minút)

Prehrávanie:
Čítanie médiá:DVD, DVD-R, DVD + R, DVD-RW, DVD + RW, MPEG4, XviD, SVCD, VCD, VCD2.0, CD, CD-R, CD-RW, CD-DA, MP3, Picture-CD

Ďalšie vlastnosti:
Funkcia zoom
TV tuner
Možnosť záznamu až 49 titulov na jedno DVD + R médium
Funkcia Timer

Konektory:
Anténny vstup
2 x SCART
Audio vstup (2 x Cinch)
Video výstup (3 x Cinch)
Audio výstup 5.1 (6 x Cinch)
USB konektor
DV vstup
S-Video vstup
S-Video výstup
S / PDIF (koaxiálny aj optický)

Spotreba:
45 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DVD rekordér MANTA Emperor Recorder. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DVD rekordér MANTA Emperor Recorder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DVD rekordér MANTA Emperor Recorder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DVD rekordér MANTA Emperor Recorder.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií