AD elektro AD elektro

DVD rekordér Samsung DVD-R 129

Zobraziť katalóg
DVD rekordér Samsung DVD-R 129
- Samsung DVD-R129 stolní rekordér a přehrávač DVD±R/W+DL, SVCD, DivX, MP3, CD, JPEG, černo-stříbrný (black-silver)
Kód:  WH810 Produktové číslo:  DVD-R129 Stránky výrobcu
DVD rekordér Samsung DVD-R 129 Predaj skončil

DVD rekordér Samsung DVD-R 129

Kvalitní DVD rekordér v čierno-striebornom prevedení dokonale nahradí Vaše zastaralé VHS video.Ide o plne digitálny DVD rekordér a prehrávač, zapisovateľnú na médiá formáte DVD-R/RW.Výhodou je možnosť prehrávania formátov MP3 a DivX.Digitálna technológia zaručuje perfektnú kvalitu nahrávok s ostrým obrazom a krištáľovo čistým zvukom, žiadnu degradácii kvality časom alebo počtom přehrání a hlavne jednoduchšie a pohodlnejšie používanie.Rekordér tiež plne nahradí DVD prehrávač, samozrejmosťou je podpora všetkých funkcií DVD formáte ako sú viacjazyčné titulky a zvukovej stopy, viac uhlov kamery alebo servis kapitol.Ponúka mnoho funkcií ako napríklad možnosť delenia titulov, vytváranie kapitol alebo nahrávanie pomocou stlačenia jediného tlačidla.Zariadenie je vybavené konektorom S-video, kompozit aj komponentním výstupom a rozhraním SCART.

Parametre a špecifikácie:

Záznam videa:
Podporovaná média:DVD-R/RW
Formát záznamu:DVD-Video
Kompresia obrazu:MPEG-2 (až 8 hodín záznamu na jeden DVD disk)

Prehrávanie:
DVD-Video, DVD ± R / RW, VCD, SVCD, CD audio, MP3, JPEG, DivX

Kombinované vstupy:
2x SCART (komponent video, RGB / S-video, stereo audio)

Vstupy / výstupy:
S-video
Kompozitné video
Komponentní video
SCART
Stereo audio
Digitálny koaxiálny audio
Digitálny optický audio

Podporované funkcie:
OTR (nahrávanie pomocou stlačení jedného tlačidla)
Tvorba playlistu
Tvorba kapitol

Rozmery:
430 x 49 x 240 mm

Hmotnosť:
2,6 kg

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DVD rekordér Samsung DVD-R 129 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DVD rekordér Samsung DVD-R 129 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DVD rekordér Samsung DVD-R 129 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DVD rekordér Samsung DVD-R 129 .
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií